Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Γιώργος Πυρπασόπουλος για τις αλλαγές στη ζωή του: «Χτύπησε ένα “καμπανάκι”...

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για τις αλλαγές στη ζωή του: «Χτύπησε ένα “καμπανάκι” για τα προσωπικά μου»


Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Ελένη» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του ως ηθοποιός, αλλά και τη νέα του ζωή με την κόρη του.

Αρχικά, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είπε: «Η περίοδος των μεγάλων επιτυχιών στα επαγγελματικά μου ξεκίνησε ενώ ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα ακόμα σχολείο. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν αφιερωμένος στη δουλειά και κάποια στιγμή χτύπησε ένα “καμπανάκι” για τα προσωπικά μου».

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε για τον ερχομό της κόρης του: «Αυτό που ζω τα δύο τελευταία χρόνια που έχει μπει στη ζωή μου η κόρη μου, είναι πολύ ευχάριστο αλλά και δύσκολο. Η δυσκολία είναι στις αντοχές γιατί σε νεαρότερη ηλικία έχεις περισσότερες αντοχές. Έχουμε αρχίσει και επικοινωνούμε, έχω μια αγωνία για το μέλλον».

Τέλος, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δήλωσε για την επαγγελματική του πορεία: «Θα έκανα ξανά κάποια εκπομπή στην τηλεόραση. Ο πήχης όσο πάει ανεβαίνει και ελπίζω να κρατηθεί σε αυτό το ύψος. Είμαι από τους τυχερούς που μπορώ και βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments