Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleDemy: Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Demy: Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης


H Demy τα τελευταία χρόνια ζει ένα πολύ τρυφερό έρωτα με το σύντροφό της Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ωστόσο προσπαθεί να κρατάει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο Κύπριος επιχειρηματίας μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και συγκατοικούν σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους.

Η Demy είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφό μου. Λέω αλήθεια. Ζούμε όμως σαν να είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε δεσμευμένοι ουσιαστικά… Έχω διαβάσει πολύ χειρότερα από αυτό το δημοσίευμα. Κυρίως όταν διαβάζω κάτι που έχουν βάλει μέσα πολλές λεπτομέρειες που είναι απόλυτα ψεύτικες, ξέρω απλά ότι κάποιος συμπληρώνει κάποια κενά με πράγματα που έβγαλε από το μυαλό του. Συμβαίνει κυρίως σε γραπτά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εκεί γελάω. Είναι όμως μέσα στο πρόγραμμα».

Μάλιστα, κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια πριν μερικές ημέρες πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά. Κάτω από την ανάρτηση της Demy, υπήρξαν σχόλια που ανέφεραν ότι ίσως να είναι έγκυος, τα οποία βέβαια διαγράφηκαν.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments