Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Λιόλιου: «Τότε έκανε μούγγα, τώρα τον αδειάζει τον...

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Λιόλιου: «Τότε έκανε μούγγα, τώρα τον αδειάζει τον Ηλία Ψινάκη»


Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του σχολίασαν το θέμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στο J2US ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη, τη Μαίρη Συνατσάκη και την Κατερίνα Λιόλιου.

«Όσο ευτελίζεται το κίνημα του metoo από κάποιους που πωλούν ρουχαλάκια, φράση και θέση με την οποία διαφωνώ κάθετα, άλλο τόσο ευτελίζεται να χρησιμοποιείται το metoo σε ένα σόου για να κάνουμε νουμεράκια και για να πούμε στη Μαίρη Συνατσάκη αυτό που θέλουμε να πούμε. Ποιος το εκμεταλλεύτηκε πιο ξεκάθαρα; Ο κύριος Ψινάκης ή κυρία Συνατσάκη; Του τη φύλαγε του Ιάν Στρατή ο Ηλίας Ψινάκης για να του την πει. Και τι ευθύνη έχει εκείνος για κάτι που είπε η Μαίρη Συνατσάκη; Από πότε ευθύνεται ο σύζυγος κάποιας για κάτι που είπε η Μαίρη Συνατσάκη», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Εγώ είμαι ο πρώτος που έχει πει ότι έχει εργαλειοποιηθεί και ευτελισθεί το me too, από ανθρώπους, γίνοντας lifestyle. Εδώ είναι άλλο το θέμα. Βγαίνει ο Ψινάκης, θυμίζει μία κατάσταση, τον αδειάζει η Κατερίνα Λιόλιου, αφού έβγαλε μία ανακοίνωση που αντί να πει πως ναι, ήταν μία πλάκα, τον αδειάζει κανονικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», σχολίασε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το μεγάλο άδειασμα είναι από την κυρία Κατερίνα Λιόλιου. Τότε η Κατερίνα Λιόλιου είχε βγει και είχε πει ήταν μια πλάκα, παιδιά, δεν είχε αντιδράσει καθόλου. Τότε, ενδεχομένως τον θεωρούσαν κραταιό τον Ψινάκη. Δεν είναι θέμα αντανακλαστικών, τότε ήταν κραταιός και έκανε μούγκα η Κατερίνα Λιόλιου. Τώρα δεν ξέρω αν η ίδια, ή ο μάνατζερ της, την κατηύθυναν να βγάλει τη σχετική ανακοίνωση. Τώρα ορθώς, κατ’ έμε τον άδειασε γιατί ήταν μια χυδαία τηλεοπτική πλάκα που δεν έπρεπε να την κάνει.

Δεν βγήκε ποτέ ο Ηλίας να πει ότι ήταν στο τσακίρ κέφι και να ζητήσει συγγνώμη. Όταν λέει ο ίδιος ότι ήταν συνεννοημένο, και βέβαια αυτή μετά από πολλά χρόνια λέει πως δεν ήταν, τον αδειάζει. Γιατί δεν αντέδρασε τότε η Λιόλιου; Μιλάμε για μια ξεφτίλα τηλεοπτική που θα έπρεπε και ίδια να αντιδράσει. Ήταν κραταιός τότε ο Ψινάκης, παιδιά κι αυτό έχει σημασία», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments