Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleKendall Jenner: Ποζάρει τόπλες στη νέα καμπάνια της FWRD για μαγιό και...

Kendall Jenner: Ποζάρει τόπλες στη νέα καμπάνια της FWRD για μαγιό και κολάζει


Η Kendall Jenner ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό ποζάροντας με μαγιό για τη νέα καμπάνια της FWRD. Η «βασίλισσα της πασαρέλας», η οποία εμφανίζεται στο εξώφυλλο του καλοκαιρινού τεύχους της «Vogue», δείχνει ιδιαίτερα σέξι στις φωτογραφίες που «ανέβασε» στο Instagram.

Η Kendall Jenner είτε ξάπλωνε στην πισίνα είτε έμπαινε σε μια κλασική Porsche ήταν, πραγματικά, εντυπωσιακή.

Το 28χρονο μοντέλο έχει πολυετή εμπειρία στο μόντελινγκ, καθώς πρόσφατα εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Καλοκαίρι 2024 της «Vogue».

Η Kendall Jenner σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολους δύο μήνες, καθώς περιέγραψε λεπτομερώς την 20ετή μάχη της με το άγχος: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου και οι φίλοι μου το έβλεπαν. Είμαι πιο θλιμμένη από ότι συνήθως. Είμαι πολύ πιο ανήσυχη από το συνηθισμένο. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να κάτσω εδώ και να προσποιηθώ ότι όλα είναι τέλεια. Έτσι είναι η ζωή. Πάντα θα είμαι μέσα και έξω από αυτά τα συναισθήματα».

Η Kendall Jenner είναι υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και είναι πολύ «ανοιχτή» για τους αγώνες της με το άγχος στο «Keeping Up With The Kardashians» και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο κύριος στόχος της όταν συζητά για το πώς το άγχος έχει επηρεάσει τη ζωή της, είναι να συμβάλει στον αποστιγματισμό του αρνητικού συσχετισμού που έχουν τα θέματα ψυχικής υγείας και το άγχος στον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments