Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜουσικά Νέα«Ραντεβού» με την Αναστασία Ζαννή στο Θέατρο Άλσος

«Ραντεβού» με την Αναστασία Ζαννή στο Θέατρο Άλσος


Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή, λοιπόν.

Μια μουσική συλλογή εμπνευσμένη από τα ταξίδια, τις εμπειρίες, αλλά και τις αγαπημένες συνεργασίες της Αναστασίας. Μια μουσική γέφυρα, ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι σε χώρες και μελωδίες πολύ αγαπημένες.

Ενδεικτικά από το: «Αν θυμηθείς το όνειρο μου» του Μίκη Θεοδωράκη όπως διασκευάστηκε από τους Μπιτλς στα αγγλικά με τίτλο “Honeymoon”, το «Μην το ρωτάς τον ουρανό» του Μάνου Χατζιδάκι που μεταφράστηκε στα αγγλικά και κέρδισε το κοινό στην Αμερική με την φωνή τότε της Brenda Lee. Η Σοφία Λόρεν τραγουδά το τραγούδι «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη» στην ταινία “Boy on Dolphin” διασκευασμένο από την Judi London. Το σάουντρακ της ταινίας του Ελία Καζάν «Αμέρικα Αμέρικα» σε μουσική του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και από την ταινία «Σέρπικο» με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Το εμβληματικό τραγούδι «Δρόμοι παλιοί» διασκεδάζεται στα αγγλικά με τον τίτλο “Beyond Tommorow” με ερμηνευτή τον τραγουδιστή της εποχής Perry Como, μέχρι την Ιταλία με το Caruso του Lucio Dalla, Nino Rota και πολλά άλλα από την ελληνική μουσική σκηνή.

Μελωδίες που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν, θα μας ενώσουν, θα μας συγκινήσουν ζωντανά, στη μουσική σκηνή του Θεάτρου Άλσους, μέσα από την φωνή της Αναστασίας Ζαννή.

Την Αναστασία Ζαννή συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα: πιάνο, μπάσο, ντραμς, πνευστά (σαξόφωνο), ακορντεόν.

Σχετικά με την Αναστασία Ζαννή:

Η Αναστασία Ζαννή είναι Ελληνίδα ερμηνεύτρια στην crossover classical σκηνή. Σπούδασε και πήρε το δίπλωμα μονωδίας στην Αθήνα. Σημαντικές συνεργασίες της είναι “Ο Μεγάλος Ερωτικός του Μάνου Χατζηδάκι” στο πλευρό του βασικού του ερμηνευτή Γρήγορη Ψαριανού, με τον Μίκη Θεοδωράκη και την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, με την Μαρινέλλα, σε ρεσιτάλ με την Χαρούλα Αλεξίου και πολλές άλλες. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στο εξωτερικό όπου και έζησε στην Νέα Υόρκη δημιουργώντας ένα διαφορετικό διεθνή ρεπερτόριο.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments