Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Πλούταρχος για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Σας κοροϊδεύει»

Γιάννης Πλούταρχος για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Σας κοροϊδεύει»


Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα είπε για τον ίδιο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πει ότι έχει παρεξηγηθεί με τον Γιάννη Πλούταρχο, ότι έχει κάποια θέματα μαζί του να λύσει και ότι δεν τον θέλει καλεσμένο στην εκπομπή του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, που όλα αυτά τα χρόνια δε συνηθίζει να εμπλέκεται σε κόντρες και κρατά πάντα ένα χαμηλό προφίλ, απάντησε σε όσα είπε ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση.

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές.

Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι» είπε με χαμόγελο στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Πλούταρχος.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments