Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδια«Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν μου άρεσε ποτέ η δουλειά μου»

«Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν μου άρεσε ποτέ η δουλειά μου»Η Πίτσα Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Θα πω το εξής. Ποτέ δεν ήμουν ανοιχτός άνθρωπος με τους ανθρώπους της δουλειάς μου. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν ξέρω τον λόγο. Καθώς βγήκα στη δουλειά, άλλαξα τελείως. Έγινα πιο σοβαρή, ενώ ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη και δούλευα κι έβγαινα με παρέες. Ήρθα όμως, στην Αθήνα και έγινα πιο κλειστός άνθρωπος. Κι ακόμα ντρέπομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σημαντικά πρόσωπα, με τα οποία έχει συνεργαστεί, αλλά και αυτά που την έχουν δει σε εμφανίσεις της.

«Βγήκα με τον Ζαμπέτα. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που από κάτω ήταν ο Ξαρχάκος κι η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα μόνο στις ταινίες. Δεν μου άρεσε ποτέ η δουλειά μου εμένα, δεν μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα κι ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη», παραδέχτηκε.

Τέλος, εξήγησε πως μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αγαπήσει το επάγγελμά της. «Όταν βγήκα να τραγουδήσω στο μαγαζί με τη Μοσχολιού, ο Ζαμπέτας έκανε σχέδια για μένα και τρόμαξα. Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά. Μην κοιτάς που δουλεύω», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments