Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒασίλης Καρράς: Το μνημόσυνο του τραγουδιστή και η κίνηση της οικογένειας που...

Βασίλης Καρράς: Το μνημόσυνο του τραγουδιστή και η κίνηση της οικογένειας που συγκινεί


Στις 24 Μαρτίου συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από τη μέρα που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Την Κυριακή 31/3 θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γεροπλάτανου Χαλκιδικής, ενώ μετά το πέρας της λειτουργίας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής, και η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, θα προχωρήσουν σε από κοινού δηλώσεις για τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του εκλιπόντος καλλιτέχνη.

Μετά από επιθυμία της οικογένειας του Βασίλη Καρρά η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του θα πραγματοποιηθεί, μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του, δηλαδή το καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη, κάτι που έχει συγκινήσει τους θαυμαστές του τραγουδιστή.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, αναφέρει:

«Ιερό μνημόσυνο από την ΣΟΝΕ στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments