Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΑυτοί είναι οι πιο powerful στιλίστες του Ηοllywood  

Αυτοί είναι οι πιο powerful στιλίστες του Ηοllywood  


Οι στιλίστες του Hollywood είναι μια από τις πιο διακεκριμένες δουλειές στον χώρο της μόδας: ντύνουν τους επώνυμους για το κόκκινο χαλί, για τις καμπάνιες, για τις  φωτογραφίσεις αλλά και για τις εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές και συνεντεύξεις.Είναι μία από τις πιο περιζήτητες δουλειές αλλά και από τις πιο δύσκολες.

Στόχος τους να δημιουργήσουν iconic look με  κομμάτια που θα κάνουν αίσθηση και θα μείνουν στην ιστορία. Επηρεάζουν με την δουλειά τους το πως βλέπουμε όλοι την μόδα, την ομορφιά, τις τάσεις και μερικοί γράφουν ιστορία με τα σύνολα που μας παρουσιάζουν.

Το περιοδικό Hollywood Reporter έκαμε ένα αφιέρωμα λοιπόν στους πιο Powerfull στιλίστες του Hollywood και τους φωτογράφισε δίπλα στις διάσημες πελάτισσες τους. Ας δούμε λοιπόν ποιοι βρίσκονται στην λίστα με τους καλύτερους stylist της showbiz!

 

H Demi Moore εμπιστεύεται για τις εμφανίσεις της τον Brad Goreski και για την φωτογράφιση αποφάσισαν και οι 2 να φορέσουν gold suits Τom Ford σε ένα matchy matchy style που εντυπωσίασε.Το στιλ της ηθοποιού έχει απογειώθει το τελευταίο διάστημα με high fashion εμφανίσεις που υπογράφει ο Goreski.

 

H Hunter Schafer έχει τραβήξει την προσοχή μας το τελευταίο διάστημα με το μοναδικό της στιλ ειδικά στο red carpet και πίσω από όλο αυτό κρύβεται η Dara Allen.H Allen είναι fashion director στο περιοδικό Interview Magazine και μαζί με την Schafer έχουν πάει το red carpet style σε άλλο επίπεδο.Στην φωτογράφιση η Schafer φοράει Marni mini dress και η Allen ταγέρ Αlaia.

 

H Emily Blunt έχει βρει την ιδανική στιλιστρια στο πρόσωπο της Jessica Paster. Δουλέουν μαζί τα τελευταία χρόνια και έχουην δημιουργήσει ένα σοφιστικέ ύφος για την ηθοποιό που στηρίζειτα σε tailored κομμάτια και υπέροχα φορέματα. Για την φωτογράφιση η Blunt επιλέγει ένα ροζ κουστούμι Αlexander McQueen και η Paster λέοπαρ φόρεμα Dolce & Gabbana!

 

Tις επικές εμφανίσεις της CardiB υπογράφει ο Kollin Carter. Μαζί δημιουργούν τολμηρά Couture look που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Για την φωτογράφιση η CardiB επιλέγει ένα black feather φόρεμα και Carter δίπλα της με total black εμφάνιση.

 

Η Emma Stone έκανε μία award season με εκπληπτικά σύνολα μέχρι την βραδιά που κέρδισε το Όσκαρ! Δίπλα της σε ολο αυτό η Petra Flannery που μαζί έχουν δημιουργήσει ένα τέλειο στιλ για την ηθοποιό, πάντα με την βοήθεια του οικου Louis Vuitton που η Stone είναι ambassador.Για την φωτογράφιση επέλεξαν ξανά outfit από τον γαλλικό οίκο, χρυσό ταγέρ για την Stone και black blazer με statement κουμπιά για την Flannery.

Kεντρική φωτογραφία @hollywoodreporter

 

 

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments