Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗλίας Ψινάκης: «Πρόστυχο αυτό που είχε κάνει η κυρία Συνατσάκη»

Ηλίας Ψινάκης: «Πρόστυχο αυτό που είχε κάνει η κυρία Συνατσάκη»


Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε τη δική του εξήγηση για το ξέσπασμά του κατά της Μαίρης Συνατσάκη στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου 27/4 μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ σχολίασε και τη στάση που κράτησε ο Ίαν Στρατής σε όλο αυτό.

Αρχικά, ο Ηλίας Ψινάκης είπε: «Δεν είναι θέμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Εγώ το θέμα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach, ο κύριος Στρατής, ο οποίος είναι υπέροχος, μεγάλος καλλιτέχνης».

Στην συνέχεια, μια από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε αν μετάνιωσε για το ξέσπασμά του με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά: «Δεν ξέρω την λέξη μετανιώνω. Γιατί να μετανιώσω; Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, είπε “ψηφίστε μας”, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είναι πολύ κύριος»

Τέλος, ο Ηλίας Ψινάκης κατέληξε: «Αυτό που είχε κάνει τότε η κυρία Συνατσάκη, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπό μου, εμένα δε με νοιάζει. Άρχισε, ως σταυροφόρος του #Metoo να με λέει βιαστή και άρχισαν όλοι να βρίζουν την κυρία Λιόλιου που επί μια εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της γιατί την κατηγορούσαν ότι δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου και δεν τον έβαλε στη θέση του.

Θεωρώ πρόστυχο να χρησιμοποιείς. για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια, ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο. Δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments