Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕβελίνα Παπαντωνίου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Σταρ Ελλάς 2001 με νέο look

Εβελίνα Παπαντωνίου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Σταρ Ελλάς 2001 με νέο look


Ο Βασίλειος Κωστέτσος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, παρουσίασε πριν λίγες μέρες την εμβληματική του συλλογή “L’Olympien Art Couture” στην Πρεσβεία της Γαλλία. Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν και η Εβελίνα Παπαντωνίου.

Η συλλογή “L’Olympien Art Couture” είναι αφιερωμένη στο ολυμπιακό πνεύμα και στην κομψότητα της Αρχαίας Ελλάδας, εμπνευσμένη από τα αγάλματα και τις ασπίδες των πολεμιστών της. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε ο λόγος που εκφώνησε η Γαλλίδα Πρέσβειρα εξυμνώντας τη φιλία που ενώνει Γαλλία – Ελλάδα και αποδίδοντας τα εύσημα στον Βασίλειο Κωστέτσο για την καταπληκτική παρουσίαση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του σχεδιαστή αλλά και πολλοί καλεσμένοι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Εβελίνα Παπαντωνίου σε μια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό.

Η ίδια διέπρεψε ως μοντέλο στα 00s, αφού μετά την ανάδειξή της ως Σταρ Ελλάς το 2001 διεκδίκησε και τον τίτλο της Μις Υφηλίου. Τελικά κατάφερε να βγει Αναπληρωματική Μις Υφήλιος και να κάνει μια εντυπωσιακή καριέρα στο ελληνικό μόντελινγκ.

Σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μητέρα και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων, τα anileve (είναι αναγραμματισμός του ονόματός της). Αν και κρατά χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του Βασίλειου Κωστέτσου.

Για την περίσταση επέλεξε ένα σούπερ κομψό μπλέ φόρεμα με δαντέλα που μας εντυπωσίασε. To ολοκλήρωσε με κομψές γόβες. Εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή στα μαλλιά της Εβελίνας Παπαντωνίου που αποχωρίστηκε το pixie cut μετά από χρόνια.

Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια κοσμημάτων μακραίνει τα μαλλιά της και τα φρέσκαρε με έντονο φιλάρισμα.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments