Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleKate Middleton: Γιατί δεν επιθυμούσε τον πρίγκιπα William στο βίντεο με την...

Kate Middleton: Γιατί δεν επιθυμούσε τον πρίγκιπα William στο βίντεο με την ανακοίνωση για τον καρκίνο


Η Kate Middleton προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση όταν την Παρασκευή 22/3 αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της θεραπείας της, προκαλώντας ένα παγκόσμιο κύμα συμπαράστασης.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί ο πρίγκιπας William δεν συμμετείχε στο βίντεο της Kate Middleton.

«Πρόκειται για ένα μήνυμα της πριγκίπισσας σχετικά με την υγεία της και ήθελε να το μεταφέρει προσωπικά η ίδια, μόνη της», ανέφερε μια πηγή τονίζοντας ωστόσο ότι ο William της «την υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια. Είναι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σύζυγό του για το θάρρος και τη δύναμη που έχει δείξει όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και από την επέμβαση της τον Ιανουάριο».

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνεται στο να διασφαλίσει ότι η Kate Middleton θα έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως και ότι τα παιδιά του θα είναι προστατευμένα», λέει η πηγή.

Παρά το γεγονός ότι η Kate Middleton αναφέρθηκε πολλές φορές στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους στο εν λόγω βίντεο, θεώρησε ότι ήταν σημαντικό να το κάνει μόνη της – και όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Εκείνη και ο πρίγκιπας χρειάζονταν χρόνο για να επεξεργαστούν τα νέα, εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει από το χειρουργείο και εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να το πει στα παιδιά. Αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη», τονίζει η ίδια πηγή.

Όταν το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της Kate Middleton, τα σχολεία είχαν κλείσει για το Πάσχα (των Καθολικών) και έτσι ο 10χρονος πρίγκιπας George, η 8χρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο 5χρονος πρίγκιπας Louis είχαν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια δεν θα παραστεί στην πασχαλινή λειτουργία της βασιλικής οικογένειας στο παρεκκλήσι του St. George’s και αντ’ αυτού θα περάσει το Σαββατοκύριακο στο σπίτι.

Ο πρίγκιπας William δεν σκοπεύει μάλιστα, να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα μέχρι τα παιδιά τους να επιστρέψουν στο σχολείο τους, στα τέλη Απριλίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments