Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleSin Boy: Επιτέθηκαν στον τράπερ την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο...

Sin Boy: Επιτέθηκαν στον τράπερ την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο – Σοκάρει το βίντεο


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον Sin Boy να δέχεται άγρια επίθεση, την ώρα που βρισκόταν σε κομμωτήριο και έκανε live στο Instagram.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο σοκαριστικό βίντεο που αναδημοσιεύεται από λογαριασμούς της τραπ μουσικής, ο Sin Boy φαίνεται να δέχεται τα χτυπήματα από δύο μαυροφορεμένους άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Τον χτυπούν, τον ρίχνουν κάτω, τον βρίζουν και αμέσως επεμβαίνουν κάποιες από τις γυναίκες που βρίσκονται στον χώρο.

Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο άνδρες σηκώνει ένα σκαμπό προκειμένου να χτυπήσει ακόμα χειρότερα τον τράπερ. Φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει και αποχωρεί μαζί με τον άλλον άνδρα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο, ο Sin Boy σηκώνεται με μία μάλλον ψύχραιμη αντίδραση μετά την επίθεση, κάτι που σχολιάστηκε έντονα από χρήστες του διαδικτύου. Κάποιοι, μάλιστα, κάνουν λόγο για στημένη και fake επίθεση, προκειμένου ο Sin Boy να συζητηθεί και πάλι.

Λίγη ώρα μετά, ο τράπερ κοινοποίησε το παρακάτω στιγμιότυπο κι έγραψε: «Η χειρότερη διαφήμιση, είναι η καλύτερη διαφήμιση».RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments