Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Κόκοτας: Υπέστη έμφραγμα και παραμένει στην εντατική - Κρίσιμα τα επόμενα...

Δημήτρης Κόκοτας: Υπέστη έμφραγμα και παραμένει στην εντατική – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα


Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει από το απόγευμα της Πέμπτης στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου Γεννηματάς ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας. Ο 56χρονος καλλιτέχνης, γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια πρόβας για το σόου J2US με την παρτενέρ του, Τραϊάνα Ανανία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments