Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Αλεξάνδρου: Κατέθεσε μήνυση για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται για την...

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κατέθεσε μήνυση για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους


Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στρέφεται στη δικαιοσύνη κάνοντας μήνυση για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη και τις αναρτήσεις με τον γιο τους.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ζευγαριού Αναστάσιος Ντούγκας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού»: «Έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία και μένει να ταυτοποιηθεί από τις Αρχές. Είναι μήνυση για εξύβριση, για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν ζητούν χρήματα, είναι ποινικά κολάσιμη πράξη».

Στην συνέχεια, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην υπόθεση με το revenge porn βίντεο, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε κακούργημα.

Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Ντούγκας είπε: «Το συγκεκριμένο ζευγάρι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα και έχει έρθει η Δικαίωση. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό, υπάρχει και ένα παιδί. Ο Δημήτρης έχει κάνει πάρα πολύ αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για να παρθεί αυτή η απόφαση. Η άλλη πλευρά θα καταθέσει έφεση κατά του βουλεύματος. Η Ιωάννα Τούνη είναι ξεκάθαρα το θύμα και η άλλη πλευρά έχει μπει σε μια διαδικασία να μας πει ότι το θύμα είναι ο θύτης».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments