Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑναστάσιος Ντούγκας - Δικηγόρος Ιωάννας Τούνη: «Έστελναν στον Δημήτρη Αλεξάνδρου το επίμαχο...

Αναστάσιος Ντούγκας – Δικηγόρος Ιωάννας Τούνη: «Έστελναν στον Δημήτρη Αλεξάνδρου το επίμαχο βίντεο»


Ο Αναστάσιος Ντούγκας, που είναι νομικός εκπρόσωπος της Ιωάννας Τούνη στην υπόθεση με το revenge porn, μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της επιβεβαίωσαν τα στοιχεία που ο ίδιος είχε συλλέξει και ήθελαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να δέχεται μηνύματα με το επίμαχο βίντεο της συντρόφου του.

Αρχικά, ο Αναστάσιος Ντούγκας ανέφερε: «Έγιναν πολλές προσπάθειες οι θύτες να φανούν σαν θύματα. Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι η Ιωάννα είναι το θύμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε η Ιωάννα, να αποδείξει και να βρει μάρτυρες, γιατί φανταστείτε να σου έρχονται αυτές οι φωτογραφίες και το video στο κινητό σου. Σε τι ψυχολογική κατάσταση ήταν η Ιωάννα; Βρήκε το θάρρος, μάζεψε όλες τις πληροφορίες, τις καταθέσαμε στο δικαστήριο, λειτουργήσαμε ως ομάδα και αυτοί οι δυο άνθρωποι παραπέμπονται».

Στην συνέχεια, ο γνωστός δικηγόρος πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να αντιμετωπίσει την κοινωνία… Και μην ξεχνάμε και αυτό που έκανε ο κύριος Αλεξάνδρου, γιατί έμεινε και την στήριξε. Σε τέτοια θέματα βλέπουμε πολλούς συντρόφους να αποχωρούν και τα θύματα να μένουν μόνα».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του δικηγόρου και ανέφερε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από δ’υο χρόνια που ήταν στην εκπομπή της, δεχόταν μηνύματα με το επίμαχο βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θυμάμαι δυο χρόνια πριν εδώ. Βλέπω τον Δημήτρη και ήταν σκυθρωπός την ώρα της εκπομπής. Δεν μιλιόταν. Πάμε σε break και τον ρώτησα “τι έγινε;” και μου έδειξε τα video που του έστελναν την ώρα που το παιδί δούλευε. Του είπα “μην ασχολείσαι καν” και έλεγε “δεν με νοιάζει για εμένα, για την Ιωάννα με νοιάζει”», με τους συνεργάτες της να συμφωνούν και να επισημένουν το πόσο δύσκολο ήταν ψυχολογικά αυτό που πέρασε το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments