Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤο είδος σεξ που φοβούνται οι περισσότεροι άνθρωποι βάση έρευνας

Το είδος σεξ που φοβούνται οι περισσότεροι άνθρωποι βάση έρευνας


Το σεξ πρέπει να σε κάνει να νιώθεις καλά, να σε βοηθά να γνωρίζεις τα όριά σου, να έρθεις πιο κοντά τόσο με το δικό σου σώμα όσο και με των εκάστοτε παρτενέρ. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που ο κόσμος τα φοβάται γύρω από το σεξ και πάμε να το δούμε αναλυτικότερα.

Έρευνα βρήκε ότι τα περισσότερα ζευγάρια φοβούνται να δοκιμάσουν συγκεκριμένες μορφές σεξ, επειδή τα κάνουν να αισθάνονται άβολα.

Παρακάτω, θα δεις τι διατίθενται να προσπαθήσουν, έστω και με βαριά καρδιά και ποια είναι τα μεγάλα και ηχηρά «όχι».

Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν σε κλίμακα 1 ως 5 τα είδη σεξ, από εκείνο που τους φαίνεται πιο άνετο μέχρι εκείνο που τους προκαλεί το περισσότερο άγχος. Για τους περισσότερους, με μέσο όρο το 3.7, πιο τρομακτικό είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο.

Ακολουθούν το BDSM, το πρωκτικό σεξ και το «άγριο σεξ», ενώ στην τελευταία θέση, του πιο ασφαλούς, έρχεται το στοματικό σεξ.

Για τους άντρες, αγαπημένες στάσεις ήταν το πρωκτικό σεξ, το στοματικό, το όρθιο και το «ανάποδο 69», με αυτήν τη σειρά. Ωστόσο, στο πρωκτικό σεξ, προϋπόθεση είναι να βρίσκονται σε ενεργητική θέση (και εμείς σηκώνουμε το φρύδι).

Αγαπημένες στάσεις των γυναικών, ήταν το ιεραποστολικό, το spooning και το cowgirl ενώ και για τους δύο, αγαπημένη στάση ήταν το Reverse Cowgirl.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments