Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΜουσικά ΝέαLishort fantasia & more: Ο Μιχάλης Σουρβίνος στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Lishort fantasia & more: Ο Μιχάλης Σουρβίνος στη Μουσική Βιβλιοθήκη


Ο διεθνώς βραβευμένος σολίστ κιθάρας και συνθέτης Μιχάλης Σουρβίνος με έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα και πλήθος εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει ένα πρωτότυπο και πολυδιάστατο ρεσιτάλ στην αίθουσα “Γιάννης Μαρίνος” του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 12/4/2024.

Θα ερμηνεύσει δικές του συνθέσεις από το CD του με τίτλο “LISHORT”, διαφορετικών στυλ και ύφους, με λυρικές μελωδίες, πλούσια ηχοχρώματα, στοιχεία νεορομαντικής γραφής και αναφορές σε μουσικές όπως οι rock, tango, jazz, spanish, contemporary.

Έντονες εικόνες και συναισθήματα με αγωνιώδεις εξάρσεις, φανταστικές αναμνήσεις, χρώματα, αλληγορικές μελωδίες, ρυθμούς και αναπάντεχες υφολογικές εναλλαγές που μεταβάλλουν την διάθεση του ακροατή από φαινομενικά ήρεμη σε χιουμοριστική, εύθυμη, περίεργη, μοναχική, ανήσυχη, προκλητική, αγωνιώδη, αφήνοντας πάντα μια γλυκιά αίσθηση ελευθερίας.

Μία εναλλακτική ερμηνεία διαφορετικού στίγματος δύο εμβληματικών έργων της Μπαρόκ μουσικής σκηνής συμπληρώνει την ηχοχρωματική εικόνα του ακροατή.

Σύνθεση-Επιμέλεια-Επεξεργασία: Μιχάλης Σουρβίνος

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments