Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΚεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στο ΠανθεσσαλικόΚεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως ανακοίνωσε ο Τάκης Μπαλτάκος μετά τη σύσκεψη στην ΕΠΟ, κατά την οποία συζητήθηκαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός από τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή με τις κάμερες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

«Έγινε σήμερα μία σύσκεψη, όπου συμμετείχαν ο κ.Μπέος, οι δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ και φυσικά η ΕΠΟ. Σε αυτή τη σύσκεψη πήραμε μερικές αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε, είναι ότι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξή της. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση, αν οι ομάδες συμφωνήσουν σε κάτι άλλο, εμείς μπορούμε να τις ακούσουμε. Ο Άρης όμως είπε με σαφήνεια ότι δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ, οπότε η ΕΠΟ λέει το ίδιο πράγμα. Πάμε στον Βόλο όπως λέει η προκήρυξη» είπε ο κ. Μπαλτάκος.

Και συνέχισε μετά το τέλος της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου με τους επικεφαλής των ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και Θόδωρο Καρυπίδη και τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο: «Στον Βόλο όμως, με βάση τον νέο νόμο, για να πάμε και να παίξουμε τελικό, πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις που σήμερα δεν πληρούνται. Αυτό σημαίνει ότι αν οι προϋποθέσεις αυτες δεν πληρούνται μέχρι κάποιο χρονικό σημείο εύλογο, που το βλέπω δύσκολο, ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών, μόνο και μόνο επειδή με το νέο σύστημα, τις κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που απαιτούνται, δεν μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι: «Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις για τον κόσμο ακόμη κι αν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Ακόμη κι αν το γήπεδο είναι 100% έτοιμο με βάση τον νέο νόμο, ο Παναθηναϊκός εκφράζει επιφυλάξεις λόγω επεισοδίων που μπορεί να συμβούν. Ο Δήμαρχος του Βόλου, δέχεται να γίνει ο αγώνας στον Βόλο, με περίπου 11.000 φιλάθλους. Αλλά αυτό είναι κάτι θεωρητικό, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Άρα σήμερα η απόφαση είναι ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς οπαδούς»!

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments