Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Σουλιώτη για την επιστροφή του «Real Housewives»: «Θα είμαστε οι ίδιες...

Ιωάννα Σουλιώτη για την επιστροφή του «Real Housewives»: «Θα είμαστε οι ίδιες που ήμασταν»


Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή των «Real Housewives» στη μικρή οθόνη, την yoga αλλά και για το εάν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα για το “Real Housewives”, δεν ξέρω αν θα είμαστε στον ANT1 ή σε κάποιο άλλο κανάλι. Νιώθω ενθουσιασμένη που θα γίνει και πάλι το συγκεκριμένο ριάλιτι. Θα είμαστε οι ίδιες που ήμασταν αλλά και κάποια νέα πρόσωπα μαζί», είπε αρχικά η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Σουλιώτη αποκάλυψε: «Ήρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος και την άλλη μου πλευρά. Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με τη yoga και τις ολιστικές θεραπείες, οπότε αυτό είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να δείξω στο κοινό. Τα τελευταία χρόνια είμαι vegan, δεν τρώω κρέας, τρώω ψάρια και αυγά. Όταν έφαγα κρέας μετά από αρκετό καιρό, πήρα όλη την τοξίνη του μοσχαριού και έβαλα τα κλάματα».

Σχετικά με την επιλογή της να μην παντρευτεί ξανά, η Ιωάννα Σουλιώτη εξομολογήθηκε: «Δεν χρειάζομαι κάποιον για να με κάνεις ευτυχισμένη. Δεν παντρεύτηκα ξανά γιατί δεν ήθελα τα παιδιά μου να γνωρίσουν κάποιον άλλο».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments