Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό - Προβλέψεις για όλα τα...

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Στις 28 Μαρτίου 2024 η Αφροδίτη από τις 20° 36’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα φέρει στο διάβα μας ευχάριστες συναντήσεις, ευοίωνες ειδήσεις και ξαφνικές, αλλά άκρως θετικές, αλλαγές που θα τροποποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο το παρόν σκηνικό της ζωής μας μεταφέροντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους μας.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Συνεργασίες ή συμμαχίες που ενδεχομένως θα κάνετε κάτω από το τραπέζι θα αποδειχθούν σωτήριες για εσάς και το μέλλον σας. Προχωρήστε μπροστά και μην αφήσετε να σας τραβήξουν πίσω λάθη του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλικά προσκείμενα σε εσάς άτομα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα όνειρα και τα σχέδιά σας. Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε καινούργιες και αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ξαφνική αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα αν και αρχικά θα σας ξαφνιάσει, στο τέλος θα αποδειχθεί εξαιρετική, και μάλιστα πολυεπίπεδα, για εσάς. Η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια θα σας ωθήσει σε σημαντικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλλαγή τρόπου σκέψης, και γενικά κοσμοθεωρίας, θα σας βοηθήσει στο να εστιάσετε στις απολαύσεις και στη χαρά. Μέσα από σημαντικές γνωριμίες που θα κάνετε θα προκαλέσετε εξελίξεις έστω και μέσα από ανατροπές.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης της οικονομικής πραγματικότητάς σας μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία. Αισθηματικά, η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη και το πάθος θα κυριαρχήσει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

θα ανανεωθεί η συντροφική σας ζωή, ενώ ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, μια ξαφνική πρόταση θα σας χαροποιήσει και θα σας βοηθήσει να οραματιστείτε ένα καλύτερο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει η ανανέωση της εμφάνισης και η ευεξία σας. Κάποιες έξυπνες κινήσεις που θα κάνετε θα λειτουργήσουν άκρως θετικά σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή και κατ’ επέκταση την ποιότητα της καθημερινότητάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανεβασμένη ερωτική διάθεση σας θα σας κάνει άκρως γοητευτικούς και ερωτεύσιμους κάτι που θα βοηθήσει, τόσο τους αδέσμευτους, καθώς θα φέρει κατακτήσεις, όσο και τους δεσμευμένους, γιατί να “ανανεωθεί ο αέρας στη κρεβατοκάμαρα”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αρμονικές οικογενειακές σχέσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ηρεμία και τις ισορροπίες σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια ανακαίνιση ή ανανέωση του χώρου σας. Αισθηματικά, εύνοια υπάρχει σε επανασυνδέσεις και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε σε μια συνεχή κίνηση και εγρήγορση, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας με την έννοια μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων και γενικά ειδήσεων που ως αποτέλεσμα θα έχουν ευχάριστες ανατροπές και χαρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας προσφέρουν συναισθηματική, ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση. Εύνοια έχετε σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ όσοι εργάζεστε από το σπίτι θα έχετε και αύξηση εσόδων. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σας να δραπετεύσετε από ο,τιδήποτε σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων που ως αποτέλεσμα θα έχουν το άνοιγμα των οριζόντων σας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Πηγή: myastro.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments