Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Παπαγεωργίου για την κόρη του: «Δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάπτιση, δε...

Γιώργος Παπαγεωργίου για την κόρη του: «Δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάπτιση, δε ξέρω καν αν θα κάνουμε»


Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα όσα γράφονται για τη βάπτιση της κόρης του με τη Δανάη Μιχαλάκη, ενώ αποκάλυψε και το πιο ακραίο που έχει κάνει για έναν έρωτα.

«Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι για μένα όλα πολύ φρέσκα. Νομίζω ότι σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ την κόρη μου. Κάτι που γράφτηκε για τη βάπτιση της κόρης μας είναι κάτι πολύ αναληθές. Όχι, δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάπτιση. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε βάπτιση, ακόμα το σκεφτόμαστε και δεν είναι κάτι που μας απασχολεί για το άμεσο μέλλον.

Το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα, ήταν να μπω σε μια αίθουσα τοκετού, που το έκανα για τον έρωτα της ζωής μου. Αυτό είναι το πιο ακραίο που μπορώ να σκεφτώ» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Μου έχουν προτείνει να κάνω μουσική εκπομπή, θα ήμουν ανοιχτός. Μας έχει προταθεί με τη Δανάη να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά, δυο φορές, ήμασταν πολύ κοντά, τελικά δεν έγινε. Νομίζω την τρίτη, θα γίνει. Μιλάμε για μυθοπλασία», αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments