Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleChiara Ferragni & Fedez: Ο άγριος τσακωμός στο πάρτι γενεθλίων της κόρης...

Chiara Ferragni & Fedez: Ο άγριος τσακωμός στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση του τραγουδιστή


Η Chiara Ferragni και ο Fedez μετά από 5 χρόνια γάμου και δύο παιδιά περνούν την πιο σοβαρή κρίση στον γάμο τους και βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Η σχέση τους σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δεν είναι καθόλου καλή. Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, αναφέρει πως το πρώην ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καβγά στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μόλις τελείωσε το πάρτι γενεθλίων 3χρονης κόρης τους, ο Fedez έφυγε εκνευρισμένος μετά από έναν άγριο τσακωμό με την Chiara Ferragni , ενώ η μητέρα του τραγουδιστή, Τατιάνα, προσπαθούσε μάταια να τον ηρεμήσει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν και οι λόγοι που προκάλεσαν τον καβγά δεν είναι γνωστοί, η εφημερίδα εικάζει πως αφορά την πρόσφατη συμφωνία που έχει γίνει μέσω των δικηγόρων τους, να μην μπορούν να δημοσιεύουν πλέον τα πρόσωπα των παιδιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Fedez είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές ημέρες στα social media μια φωτογραφία στην οποία φαινόταν το πρόσωπο του γιου του Leone, αλλά τη διέγραψε από το Instagram λίγα λεπτά αργότερα.

Η Chiara Ferragni μετά τον τσακωμό ταξίδεψε στο Ντουμπάι με τα παιδιά της, ενώ ο Fedez μετακομίζει σύντομα σε νέο σπίτι.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο τραγουδιστής έμενε σε ένα διαμέρισμα, όμως η Corriere della Sera αναφέρει πως η νέα του κατοικία έχει επιφάνεια 400 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στην περιοχή Piazza Castello, λιγότερο από 3 χιλιόμετρα από τη συνοικία CityLife όπου ζει η Chiara Ferragni  με τα παιδιά τους.

 RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments