Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για το « Άγγιγμα Ψυχής» και την αμοιβή...

Σταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για το « Άγγιγμα Ψυχής» και την αμοιβή του


Ο Σταύρος Ζαλμάς μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά», αλλά και στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», απ την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

«Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του “Έρωτα φυγά”. Δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε με τον «Έρωτα φυγά», είναι παγκόσμια πρεμιέρα. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά στην ελληνική τηλεόραση ένα πετυχημένο σήριαλ να πρέπει να διακοπεί και να αλλάξει και κανάλι. Ήταν πληγωτικό γιατί δοθήκαμε ολόψυχα σε αυτή τη δουλειά και την υποστηρίξαμε σαν να ήταν προσωπική πρόκληση για τον καθένα», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Όσον αφορά τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», ο Σταύρος Ζαλμάς ανέφερε: «Αυτό που με δυσκόλεψε πολύ στο ρόλο μου στο Άγγιγμα Ψυχής ήταν οι καιρικές συνθήκες, ήταν απερίγραπτες. Έπρεπε να γυρίσω 3 και 4 φορές μία σκηνή σε μία χαράδρα στο Ζαγόρι, χειμώνα με την πυροσβεστική να μου ρίχνει νερό από λιωμένο χιόνι ως βροχή. Οι ρόλοι σαν αυτόν στο Άγγιγμα Ψυχής είναι πολύ επικίνδυνοι, ή θα κάνεις επιτυχία η θα γελάσει και το «παρδαλό κατσίκι», δεν «μεταφέρεται» το ράσο εύκολα».

Κλείνοντας, ο Σταύρος Ζαλμάς είπε: «Στο Άγγιγμα Ψυχής δεν διεκδίκησα τα χρήματα που έπρεπε γιατί δεν είχα τότε το εκτόπισμα που έχω τώρα. Δεν προστατεύεται το επάγγελμα του ηθοποιού, είναι μπάτε σκύλοι και αλέστε, όποιος θέλει να ξεπλύνει λεφτά μπαίνει στο θέατρο. Έχει σαπίσει το τοπίο στο θέατρο, δεν υπάρχει ακαδημία θεάτρου. Το κράτος μας αντιμετωπίζει σαν ιερόδουλες».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments