Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Τσορτέκης για Maestro: «Ρώτησα τον γιο μου για να το κάνω...»

Γιάννης Τσορτέκης για Maestro: «Ρώτησα τον γιο μου για να το κάνω…»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο Γιάννης Τσορτέκης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Maestro.

Ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον βλέπουν στον δρόμο λόγω του ρόλου του Χαράλαμπου στη σειρά του Mega.

«Ρώτησα τον γιο μου για να το κάνω γιατί ήταν αυτό που είδατε και με το που το διάβασα είπα: “σκέψου τι μπορεί να δει το παιδί”. Και όχι μόνο το παιδί αλλά κι όλοι οι άλλοι άνθρωποι που συναναστρέφομαι για το παιδί. Του το είπα και η αντίδρασή του ήταν εντελώς διαφορετική. Μου είπε να το κάνω και για αυτό το έκανα», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

«Μου έλεγαν πόσο κακός είμαι και πόσο ήθελαν να μου φάνε το λαρύγγι, αλλά το προσπερνάνε πολύ γρήγορα γιατί έχουν κι άλλες πληροφορίες και αυτό αμβλύνεται κάπως σαν αίσθηση. Ο θεατής βλέπει κάτι. Αν έβλεπε μόνο τον Χαράλαμπο, θα έπρεπε να έχω ένα καταφύγιο να κρυφτώ για να μπορέσω να υπάρξω. Ευτυχώς που ήταν κι η συγκυρία με το “Αυτή η νύχτα μένει” και είδαν πως δεν είμαι Χαράλαμπος. Μου το είπανε κυριολεκτικά και ψιλοχιουμοριστικά, αλλά η πρώτη αντίδραση ήταν επιθετική και άμεση σαν να βλέπω έναν κοινό εγκληματία. Έβλεπε το πρόσωπό μου και αντιδρούσε. Χαμογέλασα και του είπα ότι είναι και λίγο αλλιώς», πρόσθεσε ο Γιάννης Τσορτέκης.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments