Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleCeline Dion: Συγκλονίζει η νέα της αποκάλυψη – Έκρυβε τη διάγνωσή της...

Celine Dion: Συγκλονίζει η νέα της αποκάλυψη – Έκρυβε τη διάγνωσή της για 17 χρόνια


Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε πρόσφατα η Celine Dion στην εκπομπή «Today». Συγκεκριμένα, η 56χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι έπασχε από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου για 17 ολόκληρα χρόνια πριν το μοιραστεί δημοσίως.

Κατά τη διάρκεια ενός κλιπ από την επερχόμενη συνέντευξή της με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Today», η Celine Dion περιγράφει λεπτομερώς τον πόνο που ένιωθε κρύβοντας την πάθησή της από τους θαυμαστές της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, θυμήθηκε ότι έδινε μάχη με την πάθηση ενώ ο σύζυγός της, Ρενέ Ανζελίλ, αντιμετώπιζε τα δικά του προβλήματα υγείας, ενώ λίγα χρόνια μετά πέθανε από καρκίνο του λάρυγγα το 2016.

«Δεν ξέραμε τι συνέβαινε με μένα, δεν αφιέρωσα χρόνο… Έπρεπε να είχα σταματήσει, να είχα πάρει τον χρόνο να το καταλάβω. Και σαν να μην έφτανε αυτό, και ο σύζυγός μου πάλευε για τη δική του ζωή.

«Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να κρυφτώ, έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω ηρωίδα, ενώ ένιωθα το σώμα μου να με εγκαταλείπει», κατέληξε η Celine Dion.RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments