Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣοφία Μουτίδου: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στην σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας...

Σοφία Μουτίδου: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στην σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη»


Η Σοφία Μουτίδου μεταμορφώθηκε σε drag queen για τις ανάγκες του Pride Month και την διαδικτυακή εκπομπή “Rainbow Mermaids” και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το “Me Too”, τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά και τα χρήματα που έπαιρνε στη σειρά “Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη”.

Αρχικά, η Σοφία Μουτίδου είπε: «Έλεγα τα ποιήματα στο σχολείο, συμμετείχα σε θεατρικά και έτσι εμπεδώθηκε μέσα μου. Το είπα στον πατέρα μου και μου είπε το κλασικό: π…άνα δεν θα γίνεις».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Ποτέ εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε η ποσότητα, ο μεγάλος ρόλος. Με ενδιέφερε πάντοτε να είμαι πολύ καλοπληρωμένη. Και δεν αναφέρομαι στους “Στάβλους”, γιατί θα γελάσουμε. Θέλετε να σας πω πόσα έπαιρνα; Έπαιρνα 100 ευρώ το επεισόδιο».

Ακόμη, η Σοφία Μουτίδου συμπλήρωσε: «Δεν ήθελα να γίνω μαμά, δεν είχα τέτοιο σχέδιο, γι’ αυτό και άργησα, έγινα στα 36 μισό. Η επιλόχειος κατάθλιψη μού κράτησε 40 μέρες, δεν έτρωγα για δύο μήνες και ήμουν πολύ θλιμμένη».

Τέλος, η Σοφία Μουτίδου απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Όταν έρχεται ένα γκέι ζευγάρι και λέει ότι θέλει να γίνουν γονείς… είναι τόσο εμπλεκόμενα πλέον τα πράγματα στη straight, πυρηνική οικογένεια που λες “εδώ δεν αντέχουν να βλέπουν μία γυναίκα μόνη να μεγαλώνει ένα παιδί, θα δεχτούν αυτό;”. Μου έκανε εντύπωση που έμειναν εκτός νομοσχεδίου οι τρανς, ποιο είναι το όριο;».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments