Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleColdplay: Οι επώνυμοι Έλληνες που βρέθηκαν στη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ

Coldplay: Οι επώνυμοι Έλληνες που βρέθηκαν στη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ


Οι Coldplay επέλεξαν να ξεκινήσουν την περιοδεία τους από τη χώρα μας με τον κόσμο να σπεύδει να αγοράσει εισιτήρια, τα οποία εξαντλήθηκαν από τις πρώτες κιόλας ώρες της ανακοίνωσης.

Η συναυλία των Coldplay στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία κι όλοι μιλούν για αυτή. Έκλεισε περίπου δύο ώρες αργότερα με εντυπωσιακά βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Chris Martin, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση που επισκεύασε το στέγαστρο για να διεξαθχεί η συναυλία στο στάδιο, αλλά και το staff του ΟΑΚΑ.

Ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες αλλά και stars του εξωτερικού.

Το παρών στην πρώτη συναυλία των Coldplay (πραγματοποιήθηκε και δεύτερη την Κυριακή 9 Ιουνίου) έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Kυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Κώστας Μπακογιάννης, Σία Κοσιώνη, Στέφανος Κασσελάκης, Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου με την κόρη της Ντεμίλια, Ντέμης Νικολαϊδης με την κόρη του Μελίνα και τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νικολαϊδου, Ρούλα Ρέβη, Αποστόλης Τότσικας, Ηλίας Μπόγδανος, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, Ζέτα Δούκα και Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Στο ΟΑΚΑ και στη συναυλία των Coldplay βρέθηκαν και διεθνείς celebrities. Ο λόγος για τους: Κylie Minogue, Liam Hemsworth και Joe Jonas.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη-Κυριάκος Μητσοτάκης

Γιώργος Τσούνης-Όλγα Αντζουλή

Kώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας

Ντέμης Νικολαϊδης – Μελίνα Νικολαϊδη- Αλεξάνδρα Νικολαϊδου

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα

Mαρίνα Βερνίκου – Nτεμίλια Καμπουρίδη

Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Zέτα Δούκα

Bάλια Χατζηθεοδώρου

Mente Fuerte

 RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments