Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΜαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Που έγινε η πρώτη γνωριμία του φημολογούμενου...

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Που έγινε η πρώτη γνωριμία του φημολογούμενου ζευγαριού


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τη Μαρία Αντωνά μετά από τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία της δημοσιογράφου με τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνουν ένα όμορφο γεύμα σε παραλιακό μαγαζί.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι στιγμής έχει επιλέξει να μην επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ενώ η Μαρία Αντωνά σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε, «Κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα».

Το πρωί του Σαββάτου 8/6 ο Νάσος Γουμενίδης που ήταν και εκείνος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την κοινή φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε μερικές ακόμη λεπτομέρειες αυτής της σχέσης μέσα από την εκπομπή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε ότι το φλερτ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, με τον παρουσιαστή να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και εκδηλωτικός προς τη δημοσιογράφο στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ακόμη, ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε ότι το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά, όπου συναντήθηκαν.

Από τη δική του πλευρά, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» ανέφερε, πως τις τελευταίες δυο εβδομάδες οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα προσέγγισης.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει επιβεβαιώσει στο φιλικό του περιβάλλον τη σχέση αυτή. Οι δυο τους δεν κρύβονται, και κάνουν συχνές εξόδους, τόσο μόνοι όσο και με κοινές παρέες.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments