Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΣπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Βρέθηκε στο… Διδυμότειχο το κλεμμένο αμάξι τους

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Βρέθηκε στο… Διδυμότειχο το κλεμμένο αμάξι τους


Πιο χαρούμενοι από ποτέ είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου καθώς μετά από τρεις ημέρες και με τη βοήθεια της ελληνικής αστυνομίας, κατάφεραν να εντοπίσουν το αμάξι τους, το οποίο κλάπηκε κάτω από το σπίτι τους.

Όπως δήλωσαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου με ένα βίντεο στο Instagram, το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιήθηκε σε κάποια έκνομη δραστηριότητα και πρόκειται να παραδοθεί στους κατόχους του σε λίγες ημέρες.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το αυτοκίνητο βρέθηκε στο Διδυμότειχο. Ευτυχώς δεν έχει εμπλακεί σε καμία παράνομη δραστηριότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βοηθήσατε και κυρίως στην ελληνική αστυνομία που έκανε το έργο της και το κάνει πάρα πολύ καλά. Απλά το αυτοκίνητο πήγε μια βόλτα μέχρι το Διδυμότειχο. Θα μας έρθει σε καλή κατάσταση. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και εύχομαι όσοι έχουν βρεθεί σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση, να χάσουν το αυτοκίνητό τους, πολύ σύντομα να το βρουν πίσω», είπαν στο βίντεο ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments