Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογείται: «Εξαφανιστήκαμε κι οι δύο, χωρίσαμε, αποδείχθηκε ότι δεν...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογείται: «Εξαφανιστήκαμε κι οι δύο, χωρίσαμε, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρή σχέση»


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή, όπως τον πιο περίεργο χωρισμό που έχει βιώσει αλλά και το πιο παράξενο περιστατικό που του έχει συμβεί με θαυμάστρια.

«Δεν είπαμε τίποτα, εξαφανιστήκαμε κι οι δύο. Δεν κατάλαβα πώς έγινε, να σου πω την αλήθεια. Έφυγα εγώ ένα ταξίδι, δεν μου ‘στειλε και δεν έστειλα. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρή σχέση», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τον πιο περίεργο τρόπο που του έχει τύχει να χωρίσει στο παρελθόν.

«Μου ‘χει φανεί πολύ περίεργο που μου είχαν πετάξει ένα σουτιέν στις συναυλίες μου πέρσι. Ήταν και πολύ μεγάλο και λέω: δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Δεν μπορεί να υπήρχε σοβαρά αυτό το νούμερο, ήταν ακραίο. Είχα σοκαριστεί. Μπορεί να ήταν και επίτηδες», είπε στη συνέχεια με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Είναι πάρα πολλά αυτά που γράφονται και ακούγονται και δεν έχουν ισχύουν. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή να σου πω», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ διέψευσε κάθε φήμη που τον θέλει να κατεβαίνει στην πολιτική.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments