Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ Γιώργος Αλκαίος συγκλονίζει: «Στα 18 μου πέρασα από καταχρήσεις, δεν μου...

Ο Γιώργος Αλκαίος συγκλονίζει: «Στα 18 μου πέρασα από καταχρήσεις, δεν μου άρεσα»


Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 6/6 στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα αργά» και μίλησε μεταξύ άλλων για την επάνοδό του στη δισκογραφία και την πορεία του στη μουσική αλλά και τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του.

Αρχικά, ο Γιώργος Αλκαίος είπε: «Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, με ενδιαφέρει η υγεία. Έκανα τις εξετάσεις μου και πρέπει να χάσω κιλά. Μέχρι τον Οκτώβρη θα το φέρω στα ίσα του. Τρώω γλυκά, από τον παππού, κληρονομικό. Η ζημιά έγινε στο νησί. Δεν παίζεται ο χειμώνας στο νησί. Κάθονται όλοι στα εστιατόριά τους και κάνουν τα καλύτερα που έρχονται πάνω σου. Της Eurovision το αποτέλεσμα άρχισε να δοκιμάζει τα πιάτα της Μήλου».

Στην συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε για τις δύσκολες περιόδους που πέρασε κάνοντας καταχρήσεις: «Στα 18 μου πέρασα από καταχρήσεις, το ισορρόπησα με τη μία, δεν μου άρεσα. Κανέναν χρόνο το πολύ. Έπρεπε να το κάνω για να ξέρω. Δεν μου άρεσε. Η νύχτα είναι μια χαρά για ένα παιδί που γίνεται διάσημο πολύ νωρίς αν είναι προσεκτικό και εύστροφο. Ο πατέρας μου δεν ήθελε να μπλέξω με τη νύχτα και τραγούδια. Πίστευε ότι επειδή είμαι πολύ του αθλητισμού και με είχε πάρει ο Παναθηναϊκός ότι θα πάω προς τα εκεί. Εγώ όμως γρατζουνούσα την κιθάρα και το έβλεπε ότι έρχεται η κατάρα».

Τέλος, ο Γιώργος Αλκαίος μιλώντας για τη μητέρα του, που την ξαναγνώρισε σε μεγάλη ηλικία, εξομολογήθηκε: «Είναι μια ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου μέχρι τα 40 μου και το έλυσα εκεί, αν έκανε καλά ο πατέρας μου που με πήρε από την Αμερική. Δεν πρέπει να αναρωτιέσαι. Το παρελθόν έχει γίνει, ο μόνος λόγος να ανατρέξεις είναι για να δεις τα λάθη σου. Τα παιδικά χρόνια ήταν δύσκολα γιατί τότε δεν υπήρχαν χωρισμένοι γονείς. Ήμουν το μόνο παιδί στο σχολείο. Τώρα θα ήταν άνετο, τότε δεν ήταν. Όταν ερχόταν η γιαγιά μου να με πάρει από το σχολείο έβλεπαν μια μεγάλη κυρία που δεν μπορούσε να είναι η μαμά μου. Τα παιδιά μου έκαναν bullying».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments