Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΜαυρίκιος Μαυρικίου και Super Κική έβαλαν τέλος στην κόντρα τους - «Μιλήσαμε,...

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Super Κική έβαλαν τέλος στην κόντρα τους – «Μιλήσαμε, κατανόησε πόσο με πίκρανε»


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Super Κική, λίγες μέρες μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο πρώτος, με την influencer να κερδίζει το δικαστήριο, τα βρήκαν εξωδικαστικά.

Ο μουσικοσυνθέτης και η influencer κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους τηλεφωνικά και την αποκάλυψη έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μέσα από την εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 7/6.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι καταφέραμε να μιλήσουμε με την Super Κική. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μιλήσαμε με βιντεοκλήση και μου εξήγησε τον λόγο που έκανε ότι έκανε, εγώ της εξήγησα για ποιον λόγο προχώρησα σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ αντέδρασα έτσι γιατί υπάρχουν και οικογένειες από πίσω, οι οποίες δεν βλέπουν τα πράγματα όπως η νέα γενιά. Την παρακάλεσα να κατεβάσει τα βίντεο και όντως είδα ότι τα περισσότερα κατέβηκαν», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συνέχισε: «Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ πάντα να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου. Προσπάθησα λοιπόν να το δω ότι όλο αυτό ήταν στα πλαίσια μιας σάτιρας. Δεν μπορώ να κρίνω γιατί επέλεξε να γίνει όλος αυτός ο ντόρος και μετά να τα βρούμε. Εγώ θα μείνω στο ότι τα βρήκαμε, κατανόησε πόσο με πίκρανε. Μου είπε ότι αισθάνεται άσχημα που έφερε στην Ιλάειρα σε αυτή την κατάσταση ενώ είναι έγκυος. Μου ζήτησε συγγνώμη και αν πρέπει να ζητήσω και εγώ θα το κάνω».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments