Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΕλεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω χαλάσει ούτε ένα ευρώ για την προεκλογική εκστρατεία»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω χαλάσει ούτε ένα ευρώ για την προεκλογική εκστρατεία»


H Ελεονώρα Μελέτη, τρεις ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές της Κυριακής, μίλησε στην εκπομπή στην «Live News».

Η παρουσιάστρια που είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία περιέγραψε πως βίωσε την προεκλογική περίοδο.

«Στο λίγο χρονικό διάστημα που είχαμε δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Λειτουργώ σαν ρομπότ, είμαι πάρα πολύ πειθαρχημένη σε ό,τι έχουμε βάλει στο πρόγραμμα. Δεν κάναμε παραδοσιακή προεκλογική εκστρατεία, δεν βγάλαμε ούτε φυλλάδια, ούτε τυπώσαμε κάρτες κι ούτε στείλαμε ψηφοδέλτια. Δεν έχω χαλάσει ούτε ένα ευρώ για την εκστρατεία. Το έκανα διαφορετικά, καθώς εγώ αντιμετωπίζω διαφορετικά όλο αυτό».

Όπως εξήγησε η ίδια: «Η προσέγγιση μου παρέμεινε κοινωνική, έτσι όπως ήταν από την αρχή. Μέσα από την επικοινωνία που έχω με τον κόσμο βλέπω ότι υπάρχει έντονη ανησυχία γύρω από τα κοινωνικά ζητήματα. Βλέπω γονείς να ανησυχούν για την βία στα παιδιά, βλέπω γυναίκες που υφίστανται κοινωνικές ανισότητες, αλλά και βία και εκφοβισμό».

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη της για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πολλά και διάφορα. Δεν ξέρω αν θα τον επέλεγα να τον ψηφίσω για πρωθυπουργό».

Σχετικά με την πιθανότητα να σημειωθεί στις Ευρωεκλογές υψηλό ποσοστό αποχής, όπως διαφαίνεται από αρκετές δημοσκοπήσεις, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Υπάρχει για αυτό μεγάλη ανησυχία από όλες τις παρατάξεις. Για εμένα δεν θα έπρεπε η αποχή να θεωρείται πολιτική πράξη διαμαρτυρίας. Το δικαίωμα στην ψήφο είναι ανεκτίμητο, είναι μια υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας πρωτίστως και μετά στην κοινωνία».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments