Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΔανάη Μπάρκα: Ξεκαθαρίζει για το τηλεοπτικό της μέλλον - Συνεχίζει στο Mega...

Δανάη Μπάρκα: Ξεκαθαρίζει για το τηλεοπτικό της μέλλον – Συνεχίζει στο Mega την επόμενη σεζόν;


Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα» για το τηλεοπτικό της μέλλον και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Μου έχει αφήσει πολύ ωραία γεύση όπως κάθε σεζόν. Δεν με επηρεάζουν άμεσα όσα γράφονται στο τηλεοπτικό μου μέλλον γιατί ξέρω ότι οι τελικές συζητήσεις και τι πραγματικά συμβαίνει το επικοινωνώ με το κανάλι μας. Πάντα θα γράφεται και σέβομαι τη δουλειά των ανθρώπων. Και να έχω κάνει κουβέντες με το κανάλι δεν μπορώ να το μοιραστώ. Δεν τα συζητάω ούτε με τους φίλους μου. Είναι πράγματα που αφορούν μόνο το κανάλι, εμένα και την ομάδα μας. Ακόμα δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτούμε. Όλα θα ανακοινωθούν όταν πρέπει».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια απάντησε για το αν συνεχίζει στο κανάλι: «Είναι δυνατόν; Mega!».

Ακόμη, η Δανάκη Μπάρκα, αναφορικά με το ενδεχόμενο να αλλάξει η εκπομπή της ζώνη είπε: «Eίμαι θετική στο καλύτερο για το κανάλι και για μας. Είμαι θετική όταν είμαι σε έναν χώρο όπου με αγαπάνε, με φροντίζουν και με τιμούν».

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα κατέληξε για τη φημολογούμενη αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη και του Άρη Καβατζίκη: «Αυτά πρέπει να σας τα απαντήσει ο Άρης και η Δέσποινα. Εγώ είμαι χαρούμενη όταν οι άνθρωποι που αγαπάω είναι χαρούμενοι. Δεν υπάρχει κανένας μοχλός πίεσης, κάνουμε μία δουλειά. Όπως όλες οι δουλειές έχουν τις συζητήσεις τους, τις ενέσεις ανανέωσης».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments