Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΗ Ντέπυ Γκολεμά αποκαλύπτει: «Ζήτησαν να απολυθώ πέντε φορές…»

Η Ντέπυ Γκολεμά αποκαλύπτει: «Ζήτησαν να απολυθώ πέντε φορές…»


Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε τις φορές που ζήτησαν να απολυθεί από το μέσο όπου εργαζόταν αλλά και τις συγνώμες που η ίδια έχει ζητήσει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής της διαδρομής.

«Ναι βέβαια και έχω αδικήσει, ασφαλώς. Άμα έχεις 30 χρόνια μια στήλη, 43 χρόνια είσαι στο επάγγελμα, δεν γίνεται να μην αδικήσεις. Και τηλέφωνα με έχουν πάρει και να με απολύσουν, δόξα τω Θεώ, προσπάθησαν. Το ευχάριστο είναι ότι η Γκολεμά δεν μπόρεσε να απολυθεί ποτέ, αυτό είναι ένα δεύτερο παράσημο για μένα», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολεμά.

«Νομίζω ότι ζήτησαν να απολυθώ πέντε φορές. Εγώ δημόσια βεβαίως και έχω παραδεχθεί το λάθος μου και συγνώμη έχω ζητήσει γιατί είναι ωραίο πράγμα να ζητάς συγνώμη. Τα παιδιά και οι συνάδελφοι που είναι από την άλλη όχθη νομίζουν ότι στρεφόμαστε εναντίον τους. Εγώ δεν στρέφομαι εναντίον τους, αν πω κάτι θα πω για την εκπομπή που κάνει ένα πρόσωπο. Εκεί είναι το λάθος που πρέπει να εντοπίσουν τα παιδιά», πρόσθεσε.

«Εγώ δεν έχω κάτι με την Κατερίνα Καινούργιου ή την Φαίη Σκορδά για παράδειγμα, τις οποίες τις ξέρω και 100 χρόνια, αν θα πω κάτι θα είναι για την εκπομπή και την απόφαση να την αλλάξει ώρα . Δεν είναι δηλαδή προσωπικό», τόνισε η Ντέπυ Γκολεμά.

«Μου έχει τύχει να με πάρουν τηλέφωνο έξαλλοι και να με βρίσουν, πολύ γνωστά μάλιστα πρόσωπα. Υπήρχε μια τεράστια διαμάχη με ένα πολύ μεγάλο όνομα της τηλεόρασης, για πάρα πολλά χρόνια, με πήρε όμως στην εφημερίδα του και… ησύχασε, ο Νίκος Χατζηνικολάου», κατέληξε.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments