Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΔανάη Μπάρκα για Άρη Σοιλέδη: «Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο δεν...

Δανάη Μπάρκα για Άρη Σοιλέδη: «Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο δεν μπορείς να χωρίζεις και μετά να διασκεδάζεις και να πειραματίζεσαι»


Το πρωί της Πέμπτης 6/6 η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της σχολίασαν τη συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.

Η Δανάη Μπάρκα, βλέποντας το απόσπασμα όπου ο πρώην ποδοσφαιριστής αναφέρεται στο κομμάτι της δημοσιότητας, παραδέχτηκε ότι πολλές φορές η δημοσιότητα έχεις τις δυσκολίες της.

«Έχει απόλυτο δίκιο στο ότι κάποιες φορές όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο μπορεί κάποιοι άλλοι να το αποζητούν και να το ονειρεύονται αλλά όταν πραγματικά σου συμβεί, σκέφτεσαι “Γιατί να μην μπορώ να μοιραστώ πράγματα; Γιατί να μην μπορώ να κυκλοφορήσω με όποιον θέλω;”.

Ένας άνθρωπος, για παράδειγμα οι φίλοι μου μπορεί να χωρίσουν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο να ανεβάσουν μια φωτογραφία με κάποιον που θα βγουν, δεν θα ασχοληθεί κανείς, γιατί αυτό είναι η ζωή. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα πειραματιστείς, θα βγεις ραντεβού. Σε αυτόν τον χώρο όμως, δεν μπορείς να το κάνεις», είπε η Δανάη Μπάρκα.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments