Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΒασίλης Παπακωνσταντίνου με Gus G. & Ronnie Romero στο Release Athens

Βασίλης Παπακωνσταντίνου με Gus G. & Ronnie Romero στο Release AthensTo Release Athens 2024 παρουσιάζει τον Gus G. μαζί με τον Ronnie Romero.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα είναι οι special guests του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του!

Ο Gus G. δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ιδρυτής των Firewind και γνωστός από την θητεία του ως βασικός κιθαρίστας πλάι σε μεγαθήρια, όπως ο Ozzy Osbourne, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους και πλέον καταξιωμένους βιρτουόζους του σύγχρονου metal.

Έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα το νέο album των Firewind με τίτλο “Stand United”, ο Gus G. θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού με ένα group μουσικών στο οποίο θα συμμετέχει ο σπουδαίος Ronnie Romero, επιλογή του θρυλικού Ritchie Blackmore για τη θέση του τραγουδιστή των Rainbow από το 2015. Αυτό σημαίνει πως, μεταξύ άλλων κομματιών, θα ακουστούν και τραγούδια της αγαπημένης μπάντας!

Εισιτήρια
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 20€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 90€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &s tools για όλους
Open-bar
Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
Ιδιωτικό parking
Ξεχωριστές τουαλέτες
Αναμνηστικό δώρο

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 211770000
Online / releaseathens.gr + more.com

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments