Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ Βασίλης Ζούλιας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε αγωγή ύψους...

Ο Βασίλης Ζούλιας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε αγωγή ύψους 400 χιλιάδων ευρώ


Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, ο Βασίλης Ζούλιας έχει καταθέσει αγωγή ύψους 400 χιλιάδων ευρώ εναντίον της εταιρείας παραγωγής, η οποία είχε νοικιάσει τον χώρο του ατελιέ  του κι ενώ ξέσπασε φωτιά και υπέστη ζημιές δεν τον προστάτευε.

Ο Βασίλης Ζούλιας μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την εταιρία παραγωγής κι ακριβώς επειδή δεν υπήρξε αντίδραση, αποφάσισα να κινηθώ νομικά από την επόμενη ημέρα κιόλας του συμβάντος. Τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, όπως πρέπει».

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στον δικηγόρο μου και στη δικαιοσύνη. Στενοχωρήθηκα σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος και θέλω να αποζημιωθώ για αυτήν τη ζημιά. Τώρα που βλέπω αυτά τα καμένα αναστατώνομαι. Αυτό έχει επηρεάσει και τη δουλειά μου γιατί αυτά ήταν δείγματα που χρησιμοποιούσαμε. Δημιουργούνται καινούρια δείγματα και το παίρνουμε ότι η φωτιά δημιούργησε ένα ωραίο κενό για να δημιουργηθούν άλλα πράγματα, αλλά παρόλα αυτά η ζημιά είναι ζημιά και πρέπει να αποζημιωθώ», κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments