Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει τι αναζητούν περισσότερο στο Google για εκείνον

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει τι αναζητούν περισσότερο στο Google για εκείνον


Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε την προσωπική του ζωή ενώ αποκάλυψε τι αναζητάει ο κόσμος για εκείνον στο διαδίκτυο

«Για να φτάσει πλέον κάτι στα παιδιά μου από την προσωπική μου ζωή, θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θεωρώ ότι αξίζει να φτάσει. Όλο αυτό μεγεθύνεται. Δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή, γιατί εσκεμμένα το έχω αφήσει λίγο εκτός. Προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες εκκρεμότητες που έχουν ανοίξει στη ζωή μου τελευταία. Είναι ένα θέμα περίεργο και δευτερεύον για μένα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όσον αφορά το διαζύγιό του ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε:  «Για να πάει στο επόμενο βήμα κάτι από την προσωπική μου ζωή, δεν είναι της παρούσης ακόμα για μένα. Το βάρος μου είναι στα παιδιά μου. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια, έχω τα παιδιά 3μιση μέρες την εβδομάδα. Είναι η μεταβατική μου φάση που μετά από αυτό πάντα βγαίνει κάτι καλύτερο. Θέλω να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται για τα παιδιά».

«Κάποια στιγμή γκούγκλαρα το όνομά μου και βλέπω ότι το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαζε είναι το διαζύγιό μου και το δεύτερο το ύψος μου, πόσο ύψος έχω. Και λέω: ρε παιδί μου, τι καήλα έχουν με το ύψος μου. Εμένα δεν με νοιάζει, δεν με απασχόλησε ποτέ. Ακόμα και σε μηνύματα όμως αν δεις, όταν θέλουν να γράψουν κάτι αρνητικό για μένα, γράφουν: α τον κοντό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments