Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΙωαννίδου για Γερμανού: «Είναι αδιάφορη και ασεβής»

Ιωαννίδου για Γερμανού: «Είναι αδιάφορη και ασεβής»Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στον Παναγιώτη Βαζαίο και στο Λοιπόν.

Εκεί η χορεύτρια, ηθοποιός και σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού μεταξύ άλλων ανέφερε ότι παραλίγο να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό.

Είπε η Μαρία Ιωαννίδου:

«Το σπίτι μου το είχα και θα το έχω! Απλά τώρα δεν έχω λεφτά. Είχα μάθει να ζω με τα χρήματά μου, να κάνω το κέφι μου και τα ταξίδια μου και να ζω ακριβά. Αυτά τέλειωσαν όλα! Πούλησα ένα διαμέρισμα στο Μάτι, έχασα όλα μου τα λεφτά για να κρατήσω το σπίτι που μένω. Και να πάω στα δικαστήρια, δεν ξέρω αν θα δικαιωθώ. Δεν έχω και τις ψυχικές αντοχές για να κάνω κάτι τέτοιο. Θα υπάρχουν εντάσεις που τώρα δεν είμαι σε θέση να τις αντέξω. Ειδικά αυτόν τον καιρό που ξεπεράσαμε το πρόβλημα υγείας που είχε ο σύντροφός μου με τον καρκίνο. Περάσαμε μεγάλο φόβο μπορώ να σου πω».

Στην ερώτηση: «Είναι αλήθεια ότι είχατε πάρει τηλέφωνο τη Ναταλία Γερμανού, για να ζητήσετε οικονομική βοήθεια κι εκείνη σας αρνήθηκε;» η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε:

«Όχι ποτέ! Δεν τηλεφωνιόμαστε με τη Ναταλία Γερμανού. Δεν την ενδιαφέρει τι κάνω και πώς είμαι. Με στεναχώρησε αρκετές φορές αυτό, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να ασχολούμαι γιατί η Ναταλία δεν μου μιλάει… Η αλήθεια είναι ότι σε πιο νεαρή ηλικία ήμασταν σαν αδερφάκια. Αργότερα την είχα σαν παιδί μου. Ήμασταν για πολλά χρόνια μαζί και είχαμε άριστες σχέσεις και επαφές. Ξαφνικά κάτι έγινε, κάτι άκουσε κι έκοψε την επικοινωνία μαχαίρι. Είναι αδιάφορη και ασεβής, αυτό με ενοχλεί. Δεν με νοιάζει που δεν με καλεί στην εκπομπή της, με καλούνε δεκαπέντε άλλες εκπομπές».

Στη νέα ερώτηση του δημοσιογράφου: «Όταν έμαθε ότι κινδυνεύει να χαθεί το σπίτι του πατέρα της, δεν σας πήρε τηλέφωνο για να σας βοηθήσει;» η Μαρία Ιωαννίδου πρόσθεσε:

«Σκασίλα της! Εδώ γελάμε! Το σπίτι αυτό το είχαμε πάρει από κοινού με τον Φρέντυ. Τώρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το σπίτι μου. Έχω κάποιες υποχρεώσεις οικονομικές ακόμη που πρέπει να τακτοποιήσω και όλα καλά».

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments