Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Πανόπουλος: Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που ξόδεψε για τον προεκλογικό...

Δημήτρης Πανόπουλος: Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που ξόδεψε για τον προεκλογικό του αγώνα


Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, μίλησε για την επιστροφή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, τον Δημήτρη Παπανώτα, ενω αποκάλυψε και το χρηματικό πόσο που ξόδεψε για τον προεκλογικό του αγώνα.

«Θα στα πω όλα όπως έγιναν γιατί μου αρέσει να είμαι τίμιος. Η επαρχία θέλει budget. Εγώ budget δε διέθετα, οπότε περιορίστηκα στην Αττική και πήγα σε πολύ λίγες επαρχιακές περιοχές και επικεντρώθηκα στις τηλεοπτικές εμφανίσεις και στα social media. Ο προεκλογικός αγώνας μου στοίχισε κοντά στα 100 ευρώ. Τις κάρτες μου τις έβγαλε φίλος μου. Περιορίστηκα στα απολύτως απαραίτητα. Βενζίνες εντός Αττικής και δύο – τρία που έκανα εκτός και κάτι καφέδες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις, ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε: «Δεν με στεναχωρεί καθόλου. Όποιος και να εκλεγεί θα χαρώ εξίσου. Εγώ αυτό που είχα ως στόχο όταν πήρα αυτή την απόφαση ήταν να κάνω μια αξιοπρεπή πορεία αυτό το μήνα. Να σταθώ όπως πρέπει να σταθώ και να βοηθήσω συλλογικά. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το συλλογικό αποτέλεσμα, όχι η ατομική επιτυχία. Σε όλη μου τη ζωή αυτό με ενδιέφερε».

«Την επομένη των εκλογών θα γυρίσω στην εκπομπή. Έτσι κι αλλιώς έχω συμβόλαιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε θα πρέπει να επιστρέψω στην εκπομπή. Είναι δεδομένο και αυτή ήταν η συμφωνία και εξαρχής, ότι πάω να το κάνω και επιστρέφω στη δουλειά μου. Δεν έχουμε συζητήσει με τη Ναταλία για του χρόνου. Έχουμε πει τις συζητήσεις να τις κάνουμε μετά τις εκλογές για να έχει βγει και το αποτέλεσμα», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Πανόπουλος στη συνέχεια.

Για τον Δημήτρη Παπανώτα, ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε: «Συναντηθήκαμε με τον Δημήτρη Παπανώτα, δεν θα εκθέσω δημόσια τη συζήτηση που κάναμε. Ο Δημήτρης αυτά που λέει δημόσια το κάνει και στις ιδιωτικές του συζητήσεις, ο ίδιος άνθρωπος είναι, με ειλικρίνεια στέκεται. Επειδή ξέρω ότι η περίοδος αυτή που πέρασε ήταν δύσκολη για τον ίδιο, του είπα “Ελπίζω να είσαι καλά”. Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική. Κάθε άνθρωπος όταν έχει δημόσιο βήμα, ξέρει τι λέει».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments