Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΣήμερα παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την Ελένη Κολτζή

Σήμερα παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την Ελένη Κολτζή


Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύεται σήμερα την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Κολτζή. Ο 54χρονος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ από ώρα σε ώρα θα ντυθεί γαμπρός.

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μακριά από τα media, αφού ουδέποτε όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν είχε απασχολήσει με θέμα της προσωπική του ζωής.

Ποια είναι η Ελένη Κολτζή

Η Ελένη Κολτζή έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθίας και ζει μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου μένει και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η Ελένη Κολτζή είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, ενώ ασχολείται με τις έρευνες και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη της ιατρικής.

Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ, η Ελένη Κολτζή στέφθηκε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού “Match & Develop a startup”

Η Ελένη Κολτζή, στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας, είχε παρουσιάσει στο συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης την ευρεσιτεχνία της. Πρόκειται για έναν ελεγχόμενο ρομποτικό εξωσκελετό, που αποτελεί (πραγματική) χείρα βοηθείας για όλους όσοι λόγω κάποιου τραύματος, εγκεφαλικού, νευροεκφυλιστικής πάθησης ή άλλης αιτίας αδυνατούν να κινήσουν τα άνω άκρα τους.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν στην περσινή του συμμετοχή στο J2US.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments