Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟ Λευτέρης Ελευθερίου για τη δήλωσή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έγινε...

Ο Λευτέρης Ελευθερίου για τη δήλωσή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έγινε ένα μεγάλο cancel εκείνη την εποχή»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ ήταν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ο Λευτέρης Ελευθερίου όπου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την πρόσφατη δήλωσή του πως θα έπρεπε να του δοθεί μια ευκαιρία στο θέατρο μετά τις καταγγελίες.

Ο γνωστός ηθοποιός επανήλθε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, λέγοντας: «Έγινε ένα μεγάλο cancel εκείνη την εποχή, όχι αδικαιολόγητα. Εγώ δεν ήμουν θύμα, αλλά είχαμε βγει σε μια ομαδική καταγγελία και λέγαμε ότι θα προτιμούσαμε να αλλάξει λίγο το κλίμα των προβών και των παραστάσεων. Ένας άνθρωπος που είναι διάσημος, μπορεί μια ρετσινιά να την κουβαλάει σε όλη του τη ζωή. Ενώ ένας άνθρωπος που είναι βενζινάς ή μάστορας να το κάνει και μετά από δυο χρόνια θα το ξέρει μόνο το κοινωνικό του περιβάλλον».

«Όταν γίνεται το cancel και βγαίνεις και διεκδικείς followers από αυτούς και θέλεις να βγαίνεις στην επικαιρότητα, καλό είναι ένα κομμάτι της διαφήμισης που θα πάρεις εκείνη την περίοδο, να το διαθέσεις για τα παιδιά που δεν είναι τόσο διάσημα και θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν και τη δίκη.

Από τη στιγμή που έγινε το cancel, θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα σωματείο και από τις διαφημίσεις που παίρνουμε εκείνη την περίοδο να τα διαθέτουμε δικαστικά για τις δίκες που θα γίνουν προς όφελος των θυμάτων», πρόσθεσε ο καλεσμένος στην ΕΡΤ ο Λευτέρης Ελευθερίου.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments