Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΚυριάκος Μητσοτάκης: «Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν η ενορχηστρωμένη επίθεση...

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν η ενορχηστρωμένη επίθεση στη σύζυγό μου»


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου έδωσε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day λίγο πριν τις Ευρωεκλογές. Ο πρωθυπουργός της χώρας μέσα σε όλα μίλησε για τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αλλά και στις επιθέσεις που εκείνη δέχεται.

«Έχω ακούσει τόσα πολλά. Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλα ήταν η ενορχηστρωμένη επίθεση στη σύζυγό μου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Έχει μηνύσει και βουλευτές της αντιπολίτευσης που επιμένουν στην λασπολογία. Είπα ότι θα πάω και μάρτυρας στο δικαστήριο. Εμείς έχουμε τα καλά και τα στραβά. Η οικογένεια που βάζει πλάτη είναι άτιμο, ανέντιμο πρόστυχο να κυνηγάς γυναίκες και παιδιά. Η συζήτηση συνεχίζεται ακάθεκτη και από τον σημερινό σύριζα . Ο Πολακισμός με μισογυνισμό fake news συνεχίζεται ακάθεκτα. Περίμενα από έναν καινούριο αρχηγό να άλλαζε αλλά…» είπε ο Κυριάκος Μητσοτσάκης.

«Μας αρέσει να βγούμε οι δυο μας να φάμε. Έρχεται ο κόσμος και μάς μιλάει. Αναγνωρίζουμε από τη στιγμή που θα βγούμε από το σπίτι μας δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Όταν έρθει κάποιος σε ένα εστιατόριο και με πλησιάσει και μου πει το παράπονό του, οφείλω να τον ακούσω» αποκάλυψε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

«Μας αρέσει να καθόμαστε και σπίτι, κάνουμε ποδήλατο και μαζί. Περπατάμε μαζί και παίζουμε τένις. Θα τσακωθούμε για πολύ μικρά πράγματα, όπως οποιοδήποτε ζευγάρι. Η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάει γειωμένο. Μου ασκεί συχνά αυστηρή κριτική και μερικές φορές -επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την κριτική πάρα πολύ καλά- τυχαίνει να είμαι λίγο ευέξαπτος, αλλά πάντα ακούω αυτό που έχει να μου πει» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Για να μπορέσει ένα ζευγάρι να κρατήσει τη σχέση του -κι εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα και δεν το κρύψαμε ποτέ. Να χτυπήσω ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά και χαιρόμαστε τα παιδιά μας που μεγαλώνουμε και προχωράνε στη ζωή τους. Περνάμε ωραία, καλά μαζί, χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμη, ο πρωθυπουργός εξομολογήθηκε ότι συζητά με τα παιδιά του για την προσωπική τους ζωή.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments