Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleJ2US: Η Καίτη Γαρμπή θυμάται την πρόταση γάμου του Σχοινά - «Συγκλόνισε...

J2US: Η Καίτη Γαρμπή θυμάται την πρόταση γάμου του Σχοινά – «Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης»


Η Καίτη Γαρμπή στο live του Κυριακής του J2US θυμήθηκε την on air πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς, με αφορμή την κίνηση που έκανε ο Γιάννης Σεβδικαλής στην Σοφία Κουρτίδου στο live της προηγούμενης εβδομάδας.

Η τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού σόου απουσίαζε στην πρόταση γάμου, αφού βρισκόταν στην Αυστραλία για συναυλίες, ωστόσο χθες ευχήθηκε στο ζευγάρι να είναι μαζί για πολλά χρόνια όπως εκείνη και ο σύζυγός της.

«Και δεν ήμουν εγώ στην πρόταση γάμου, ρε παιδιά; Αλήθεια, ρωτάς, αν μου θύμισε κάτι από την πρόταση του Διονύση; Μα νομίζω ότι συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης με αυτή την πρόταση. Και δεν το ήξερα έτσι; Το έλεγα και πριν στα παιδιά, ότι δεν το ήξερα.

Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες. Παιδιά μου, να ζήσετε. Μπορεί αν είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα που θα πω αλλά θα την πω γιατί την νιώθω. Εύχομαι να είστε μαζί τόσα πολλά χρόνια όσα είμαι εγώ με τον Διονύση και να αγαπιέστε όπως αγαπιέμαι εγώ μαζί του. Εύχομαι να είστε για πάντα μαζί! Να προχωράτε μαζί», είπε η Καίτη Γαρμπή στην Σοφία Κουρτίδου και στον Γιάννη Σεβδικαλή.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments