Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΗ Ελένη Χατζίδου απαντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Τον άκουσα και γέλασα»

Η Ελένη Χατζίδου απαντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Τον άκουσα και γέλασα»


Την Ελένη Χατζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» συνάντησε με την παρουσιάστρια-τραγουδίστρια να απαντά τόσο για το τηλεοπτικό μέλλον του Breakfast@Star όσο και στις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Να σου θυμίσουμε πως ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, είχε πει σε βίντεο στο Youtube: «Όταν παίρνετε αποσπάσματα από αυτή την εκπομπούλα, να λέτε κι εσείς ευχαριστώ που βγάζετε ένα ωραίο 20λεπτο, μια ενότητα και κράζετε. Να είμαστε ισορροπημένοι και να ξέρουμε τι λέμε».

«Έχουμε ραντεβού με το Star την άλλη βδομάδα. Να μιλήσουμε με την άλλη πλευρά και μετά θα τα πούμε όλα. Με τον ίδιο αέρα, την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό θα επιστρέψουμε. Ωραίος ο ανταγωνισμός και μακάρι να πάμε όλοι καλά» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Βεβαίως θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μου αρέσει που έχει άποψη και την υποστηρίζει. Το λέω μέσα από την καρδιά μου. Εγώ πήρα αυτή τη δήλωση με διαφορετικό τρόπο, τον άκουσα και γέλασα» απάντησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments