Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήshowbizΚαρυστιανού: «Με πήρε τηλέφωνο ένας συνταξιούχος εισαγγελέας και μου είπε "μην αναφέρετε...

Καρυστιανού: «Με πήρε τηλέφωνο ένας συνταξιούχος εισαγγελέας και μου είπε “μην αναφέρετε το όνομα μου γιατί τους φοβάμαι”» (vid)


Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας σε εκδήλωση.

Η Μαρία Καρυστιανού είχε κληθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης μαζί με τον Παύλο Ασλανίδη από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου προκειμένου να παρουσιάσουν τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και το πώς δημιουργήθηκε.

Στην παρέμβαση της η κ.Καρυστιανού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με έναν συνταξιούχο Εισαγγελέα που την κάλεσε στο τηλέφωνο για να της εκφράσει την στήριξή του και της ζήτησε να μην αποκαλύψει το όνομά του.

«Πριν λίγες μέρες, με πήρε τηλέφωνο ένας συνταξιούχος εισαγγελέας ,αφού μου είπε συνεχίστε, είμαστε μαζί σας και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες ,ξέρετε πως έκλεισε το τηλέφωνο; Θα σας βοηθήσω όπως θέλετε αλλά μην αναφέρετε το όνομα μου γιατί τους φοβάμαι», ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού.

Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης η κ.Καρυστιανού έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα δοθεί η πρώτη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συλλογή 1,5 εκατομμυρίου υπογραφών, για τα Τέμπη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.

«Έχουν συγκεντρωθεί 1,5 εκατομμύριο υπογραφές Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι απαιτούν, κατ’ εφαρμογήν του άρ. 73 παρ. 6 Σ, να συζητηθεί και να ψηφιστεί στη Βουλή των Ελλήνων νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να μην παραμένουν “γράμμα κενό” η ποινική ευθύνη Υπουργών και το σύστημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας», τόνισε.

Πηγή video: stonisi.grSource link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments