Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΗ Δήμητρα Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είμαι πολύ κτητική με τον...

Η Δήμητρα Βαμβακούση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είμαι πολύ κτητική με τον σύζυγό μου»


Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ και μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αρχικά, η Δήμητρα Βαμβακούση ανέφερε: «Το παιδί έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μπαμπά του, τις φύτρες, το σχήμα του κεφαλιού, μάτια, χείλη, φρύδια, αυτιά. Όλα… Το μωρό μου έχει νεύρο, θα τα δούμε σιγά σιγά όλα τα πράγματα στον χαρακτήρα του. Γελάμε, περνάμε όμορφα μαζί της. Οι γονείς μου χάρηκαν πολύ όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος. Έβαλα τον Γιώργο να τους το πει. Ήθελα αγόρι, γιατί θα μου άρεσε ο Γιώργος να μεγαλώσει ένα παιδί που θα του μοιάζει. Είμαι πολύ ερωτευμένη και θα ήμουν διπλά. Είμαι το ίδιο ερωτευμένη με τον Γιώργο, όπως στην αρχή. Η σχέση, όμως περνάει τα πάνω και τα κάτω της με τον ερχομό του παιδιού».

Στην συνέχεια, η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε: «Είμαι κτητική με τον σύζυγό μου. Είχαμε συναντηθεί αλλά δεν είχα κάτι πονηρό στο μυαλό μου. Εντάξει όταν λες κάτι ωραίο, λες είναι ωραίος. Υπήρξε ένα φλερτ… Προσπαθήσαμε να γνωριστούμε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Μου αρέσει που κάποιες στιγμές σκαλώνει με την κόρη του».

Τέλος, η Δήμητρα Βαμβακούση κατέληξε: «Δεν μπορώ να είμαι μακριά από την κόρη μου, η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι σε εκείνη. Ο Γιώργος είναι πολύ προστατευτικός και με εμένα και με την κόρη μας. Μας προσέχει πολύ, αισθανόμαστε ασφάλεια μαζί του».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments