Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleΟι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2024

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2024


Οι μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας αποκαλύπτουν ότι ο Ιούνιος ξεπροβάλει με την επιθυμία για επικοινωνία, διασκέδαση, κοινωνική δικτύωση και ταξίδια!

Αυτό το μήνα θα προκύψουν αρκετές νέες γνωριμίες, φιλίες, αλλά θα αναπτυχθούν και νέα ερωτικά ειδύλλια, τα οποία όμως θα έχουν κυρίως πλατωνικό χαρακτήρα. Η διάθεση για φλερτ θα είναι ανεβασμένη και πολλοί θα βρουν πολύ έξυπνους τρόπους για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους προς το άτομο, που θα τους έχει γοητεύσει!

Στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών, ο Ιούνιος δίνει την ευκαιρία της διεύρυνσης των οριζόντων και της υποστήριξης, μέσα από τις γνωριμίες και τις επαφές. Παράλληλα, διευκολύνει την υπογραφή συμβολαίων με καλύτερους όρους.

Στα ερωτικά, ο Ιούνιος είναι ένας κεφάτος και ανέμελος μήνας, που μπορεί να φέρει πιο κοντά τις συντροφικές σχέσεις, μέσα από ευχάριστες διεξόδους, ενώ οι ελεύθεροι, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνωριμίες τους και να απολαύσουν τα φλερτ!

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Aριθμός 1

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος θα αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και πολυάσχολους μήνες του έτους για σένα! Οι απαιτήσεις γύρω σου ολοένα και θα αυξάνονται και εσύ μπορεί να νιώσεις απογοήτευση, γιατί ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Η επιθυμία σου για αλλαγή και ανανέωση θα είναι κυρίαρχη, για αυτό και θα προβείς σε μερικές ανακατατάξεις τόσο στον προσωπικό σου χώρο, όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Με τα μούτρα στη δουλειά θα πέσεις αυτό το μήνα, αφού οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και θα προσπαθήσεις να τα βάλεις όλα σε μία σειρά! Το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο όμως οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι αρκετά σημαντικές και ευνοϊκές. Στα οικονομικά θα υπάρξει περιορισμός.

ΕΡΩΤΑΣ: Έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσεις την αισθηματική σου ζωή πιο σοβαρά… Η ανάγκη σου αυτό το μήνα θα είναι να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή να κάνεις έναν σοβαρό δεσμό… Μην πιέζεις όμως τον εαυτό σου σε αποφάσεις που αργότερα μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν σε καλύπτουν.

Αριθμός 2

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των εκπλήξεων και των απροσδόκητων αλλαγών, που θα φέρουν στη ζωή σου τον αέρα της ανανέωσης, αλλά και της καινοτομίας. Όσο καλό πρόγραμμα και να κάνεις, πάντα κάτι απρόοπτο θα συμβαίνει που θα σου το χαλά. Σε γενικές γραμμές όμως, αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα δυναμικός αλλά και περιπετειώδης, που θα σε βγάλει από την συνηθισμένη ροή που είχες μέχρι τώρα!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Κάποιες απρόοπτες εξελίξεις που θα υπάρξουν στο χώρο της δουλειάς σου θα σε κάνουν να κινηθείς άμεσα, προκειμένου να εδραιώσεις πιο σταθερά την πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων. Είναι ένας μήνας που μπορείς να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα και μπορείς να κινηθείς προκειμένου να κάνεις νέες συμφωνίες που θα αποδώσουν αργότερα. Όσο για τα οικονομικά σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε επένδυση ή αγορά, γιατί ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου θα σε παρασύρει σε λάθη.

ΕΡΩΤΑΣ: Φλογερά καρδιοχτύπια ερωτικού ενθουσιασμού και στιγμές ερωτικής απόλαυσης, αλλά και τρέλας, σου επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού! Η καρδιά σου φτερουγίζει και πάλι στον ρυθμό του έρωτα, όμως θα πρέπει να συγκρατηθείς κάποιες στιγμές και να βάλεις πάνω από όλα τη λογική για να μην κάνεις λάθη…

Αριθμός 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ενδυνάμωσης αλλά και σταθεροποίησης για τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Θα καταφέρεις να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου αλλά και το πώς πρέπει να κινηθείς, προκειμένου να κατακτήσεις βασικούς στόχους τους οποίους έχεις θέσει στο παρελθόν! Παράλληλα, θα σου δοθεί η ευκαιρία αυτό το μήνα να αφήσεις πίσω σου τις δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΧΡΗΜΑ: Τώρα είναι η ώρα να ολοκληρώσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές σου εκκρεμότητες αλλά και να θέσεις νέα πλάνα που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου επέκταση! Ο Ιούνιος είναι ένας θετικός μήνας για τις εξελίξεις που θα έχεις στη δουλειά σου και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Τα συναισθήματά σου δοκιμάζονται, αλλάζουν, γίνονται πιο ουσιώδη αλλά και πιο καθαρά αυτό τον Ιούνιο. Ο σύντροφός σου θα επιζητά την παρέα σου αλλά θα θέλει και κάτι παραπάνω από εσένα… την πλήρη και ουσιαστική δέσμευση! Όσο για σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, προκειμένου στην πορεία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Αριθμός 4

ΓΕΝΙΚΑ: Βυθίζεσαι στις σκέψεις σου, κάνεις τον απολογισμό σου, μετράς τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της κατάστασης που βιώνεις αυτή την περίοδο και επικεντρώνεσαι να βρεις τη λύση στο θέμα σου! Αφιέρωσε χρόνο για τον εαυτό σου και μην πιέζεσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, ενώ δεν είσαι σε ετοιμότητα για αυτό!

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΧΡΗΜΑ: Σε ομαλό κλίμα θα κινηθεί αυτό το μήνα η δουλειά σου, αφού είναι φανερό ότι έχεις βάλει σε σειρά την καριέρα σου και όλα έχουν μπει στο δρόμο τους. Δεν θα υπάρξουν ούτε απρόοπτα αλλά ούτε και δυσάρεστες εξελίξεις! Όσο για τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, ενώ είναι βέβαιο ότι θα περιοριστείς σημαντικά, προκειμένου να τακτοποιήσεις έξοδα του παρελθόντος.

ΕΡΩΤΑΣ: Νοσταλγία και αναπόληση των στιγμών που έζησες και πέρασαν, θα φέρει ο Ιούνιος στον τομέα των αισθηματικών σου! Σκέψεις, παράπονα, αδυναμίες και πάθη, κάνουν πάρτι στο μυαλό σου και εσύ έχεις την ανάγκη να απομονωθείς, να σκεφτείς και να δεις τι θα κάνεις από εκεί και ύστερα! Μία απομάκρυνση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι μέσα στα πλάνα αυτού του μήνα, αλλά θα είναι περιστασιακή!

Αριθμός 5

ΓΕΝΙΚΑ: Έφτασε η ώρα να γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου, να απολαύσεις όλα όσα μέχρι τώρα στερήθηκες και να επιβραβευθείς για τον κόπο αλλά και τις στερήσεις που είχες επιβάλλει στον εαυτό σου! Ο Ιούνιος είναι ένας θετικός μήνας για ζητήματα πρακτικά, οικονομικά και υλικά… μην αφήνεις όμως στην άκρη και το συναίσθημα!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο θα πετύχει, θα πάρει τώρα σάρκα και οστά και εσύ θα ικανοποιηθείς για αυτό! Παράλληλα όμως, θα σου δοθούν και κάποιες νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, τις οποίες πρέπει άμεσα να φροντίσεις να εκμεταλλευτείς! Η διπλωματία σου θα σε βοηθήσει σε κάθε συνεργασία! Όσο για τα οικονομικά σου, αυτό το μήνα ευνοούνται ιδιαίτερα οι συναλλαγές!

ΕΡΩΤΑΣ: Έντονος ερωτισμός θα σε διακρίνει σε όλη την διάρκεια του Ιουνίου, όμως τα συναισθήματά σου θα είναι αρκετά μπερδεμένα και δεν θα ξέρεις τι είναι τελικά αυτό που θέλεις ή αυτό που ζητάς. Μία ερωτική σχέση, η οποία θα στηρίζεται περισσότερο στο σεξ, παρά στο συναίσθημα, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις και να περάσεις καλά, όμως για την ώρα το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής δεν είναι πλέον και τόσο ξεκάθαρο!

Αριθμός 6

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα σε διακρίνει η συναισθηματική κυκλοθυμία αλλά και η αστάθεια! Αρκετά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, φτάνουν στο στάδιο της ολοκλήρωσης και εσύ τώρα αισθάνεσαι ότι έχεις εκτελέσει το έργο σου και πρέπει να κοιτάξεις το μέλλον… να δεις μπροστά! Αυτή η διαδικασία, σε πιέζει αρκετά και πολλές φορές μπορεί να σου δημιουργήσει και το αίσθημα της απογοήτευσης!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Τα επαγγελματικά σχέδια και τα όνειρα που θα κάνεις αυτό το μήνα για την πορεία των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών σου σχεδίων, δεν θα βασίζονται σε ρεαλιστικές σκέψεις. Χρειάζεται κατά την διάρκεια του μήνα, να λειτουργήσεις πιο συγκρατημένα, προκειμένου να αποφύγεις την εξαπάτηση. Πρόσεξε πολύ πού βάζεις την υπογραφή σου και καλύτερα για την ώρα να μην επενδύσεις οικονομικά σε κάτι νέο!

ΕΡΩΤΑΣ: Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο κατά το οποίο πρέπει να πάρεις μία σημαντική απόφαση. «Θα συνεχίσω ή θα διακόψω;» Αυτό το ερώτημα θα πλανάται στο μυαλό σου, είτε είσαι σε κάποια σχέση, είτε υπάρχει κάποια γνωριμία στη ζωή σου! Μην βιαστείς να πάρεις απαντήσεις, γιατί προς το τέλος του μήνα θα ξέρεις πολύ καλύτερα που πατάς, που βρίσκεσαι αλλά και πού θέλεις να καταλήξεις!

Αριθμός 7

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται αυτό το μήνα στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει με χαρά, ενθουσιασμό αλλά και ανυπομονησία. Τον Ιούνιο, θα θελήσεις να βάλεις μπροστά κάποια νέα προσωπικά σου σχέδια, θα δεχθείς νέες ευκαιρίες και θα τολμήσεις να ρισκάρεις, να διεκδικήσεις και να ξεκινήσεις οτιδήποτε μέχρι στιγμής σου ήταν δύσκολο ή αδύνατο!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτό το μήνα οι δουλειές σου θα τρέχουν και εσύ θα προσπαθείς να ολοκληρώσεις τα πάντα, όμως θα ασχολείσαι με αρκετά πράγματα την ίδια χρονική στιγμή και αυτό είναι κάτι που θα σε αποδιοργανώνει. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις την άνεση να απολαύσεις κάποια πράγματα που κατά τους περασμένους μήνες στερήθηκες, προσοχή όμως στα άσκοπα έξοδα.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο χρόνος σου θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος αυτό το μήνα και τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε δεύτερη φάση! Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι σε μία σχέση, θα παραμελήσεις τον σύντροφό σου και θα ακούσεις και κάποια παράπονα για αυτό! Όσο για σένα που δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μήπως πρέπει να κινηθείς λίγο πιο δραστικά προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες; Ένας ερωτικό ειδύλλιο μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο είναι πολύ πιθανό να συμβεί, δεν σου το συνιστώ όμως να ενδώσεις…

Αριθμός 8

ΓΕΝΙΚΑ: Θέλεις να φτάσεις στην ουσία των πραγμάτων, να πάρεις τις απαντήσεις που μέχρι τώρα έψαχνες… Τον Ιούνιο αναζητάς την ασφάλεια, την σταθερότητα, την σιγουριά και την εμπιστοσύνη και αποφασίζεις να κάνεις ουσιαστικά βήματα, προκειμένου να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΧΡΗΜΑ: Αστάθεια θα υπάρξει στον τομέα των επαγγελματικών σου και κάποια πράγματα που σου έχουν τάξει, θα δεις ότι δεν μπορούν τόσο εύκολα να γίνουν πραγματικότητα… Μην το βάζεις κάτω και πρόσεξε λίγο περισσότερο τις αποφάσεις και τις επιλογές σου! Σχετικά με τα οικονομικά σου, δεν είναι η ιδανική περίοδος για να ρισκάρεις ή να ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία που έχει και οικονομική συναλλαγή!

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας μήνας γεμάτος από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναίσθημα, ανοίγεται μπροστά σου! Θα φανερώσεις συναισθήματα που μέχρι τώρα τα είχες καλά φυλαγμένα ή που ο εγωισμός σου δεν σε άφηνε να τα εκδηλώσεις, παράλληλα όμως θα βρεις και ανταπόκριση! Ο μήνας είναι ιδανικός για την αναθέρμανση μίας σχέσης από τα παλιά, ή ενός ερωτικού δεσμού που έχει περάσει από κύματα και μπόρες.

Αριθμός 9

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι ξεκινά σε πολύ ευχάριστο ρυθμό για σένα και ο Ιούνιος είναι γεμάτος ευκαιρίες για διασκέδαση, επικοινωνίες, συνδιαλλαγές αλλά και ταξιδάκια, τα οποία θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να διασκεδάσεις και να απολαύσεις όλα όσα στερήθηκες το περασμένο διάστημα.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΧΡΗΜΑ: Αρκετά δημιουργικός θα είναι αυτός ο μήνας για τα επαγγελματικά σου, αφού θα έχεις ιδέες, προτάσεις και λύσεις που πραγματικά μπορούν να σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία σειρά την καριέρα σου! Ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες αλλά και οι επαφές με το εξωτερικό! Όσο για τα οικονομικά σου, θα σου έρθουν κάποια οφειλόμενα χρήματα, τα οποία όμως θα εξανεμιστούν, γιατί θα έχεις την τάση για σπατάλη!

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο μπορείς να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, να συζητήσετε όλα αυτά που αφορούν τη σχέση σας, να βρείτε λύσεις, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά. Αν δεν έχεις σχέση, τότε να θυμάσαι πως θα υπάρξουν πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όμως είναι φανερό ότι εσύ θα αρκείσαι αυτό το μήνα κυρίως στο φλερτ!

Πηγή: Myastro.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments